Muhtarlara İlk Kutlama Yunusemre'den - Son Dakika
Yerel

Muhtarlara İlk Kutlama Yunusemre'den

Muhtarlara İlk Kutlama Yunusemre\'den

Yunusemre Belediyesi, bu yıl ilk kez kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Yunusemreli muhtarları ve eşlerini Teras-2 Restaurant’ta ağırladı.

21.10.2015 11:24

Yunusemre Belediyesi, bu yıl ilk kez kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Yunusemreli muhtarları ve eşlerini Teras-2 Restaurant'ta ağırladı. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Yıldız Pehlivan ise, seslendirdiği türkülerle, muhtarlara hoş bir akşam yaşattı.

19 Ekim'in Muhtarlar Günü ilan edilmesinin ardından Yunusemreli muhtarlara ilk kutlama Yunusemre Belediyesi'nden geldi. Teras-2 Restaurant'ta düzenlenen kutlama yemeğine; İlçe Kaymakamı Yüksel Topal, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve eşleri katıldı.

BAŞKAN ÇERÇİ'YE TEŞEKKÜR ETTİLER

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Yıldız Pehlivan, kendileri için özel ve çok anlamlı bir gün olan bu yıl ilk kez kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen bu etkinlikten dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti. Pehlivan, "Muhtarlık görevimizi hepimiz seçildiğimiz günden itibaren en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bunun için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bize her türlü çalışmalarımızda tam destek olan Yunusemre Belediyesi'ne ve Yunusemre Kaymakamlığımıza teşekkür ediyoruz. Bende bütün muhtar arkadaşlarımın 19 Ekim Muhtarlar günü kutluyorum." diyerek, kabul edilen genelge hakkında yemeğe katılan muhtarlara bilgi verdi.

"MUHTARLARA NE KADAR ÖNEM VERDİĞİMİZ ORTAYA ÇIKMIŞTIR"

Yunusemreli Muhtarlar ve eşleriyle bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Yürürlüğe giren genelge de denildiği gibi 'Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.' Bizler Yunusemre Belediyesi olarak her zaman muhtarlarımızla birlikte hareket ederek, hizmetlerimizin daha hızlı şekilde hayata geçmesini ve onların istekleri doğrultusunda çalışmaya gayret sarfediyoruz" dedi.

"HİZMETLERİ BERABER YAPACAĞIZ"

Başkan Çerçi, "Sizler seçilmiş insanlarsınız. Hizmet yarışında halkın desteğini alarak bu göreve geldiniz. Bizler de seçildik ve hizmet yarışında sizlerle birlikteyiz. Büyük işleri hep birlikte başaracağız. Eksiklerimiz var bunun farkındayız, ancak niyetimiz halis, gayretimiz var, vizyonumuz var, bu şehri geliştirmek, bu ülkeyi kalkındırmak, kırsalımızın, mahallemizin sorunlarını çözmek için büyük gayretlerle çalışıyoruz. Sağolsun Kaymakam Bey de bizleri hiçbir zaman geri çevirmez, o hizmet yolunda her taşın altına elini bizimle birlikte koyar. Bütün muhtarlarımızla diyaloglarımız çok güzel. Sizlerle birlikte kat edeceğimiz daha çok yol var. Hepinizin muhtarlar gününü tebrik ediyorum. Hepinize sağlıkla, afiyetle, huzurla daha nice muhtarlar günü kutlamanızı, başarılı hizmetler yapmanızı diliyorum" şeklinde konuştu.

"SİZLERLE BİRLİKTE ÇALIŞMAK, AYRI BİR HEYECAN"

Yunusemre İlçe Kaymakamı Yüksel Topal da gecede yaptığı konuşmasında, "Cumhurbaşkanımızın teveccühü, sizlere iltifatı nezaketiyle, Sayın Başbakanımızın da çalışmalarıyla, bundan sonra 19 Ekim tarihini Muhtarlar Günü olarak kutlayacağız. Bu yıl ilkini kutladığımız Muhtarlar Gününüz kutlu olsun. Yunusemre ilçesi olarak henüz bir buçuk yıllık bir ilçeyiz. Ancak buna rağmen hızlı bir şekilde ilerleme ve gelişme gösteriyoruz. Her gün birbirimizle samimiyetimiz ilerledikçe, tam manasıyla bir aile haline geliyoruz. Yunusemre'de ilçesinde kaymakamlık yapmaktan ve sizlerle birlikte olmaktan kendini şanslı hissediyorum. Şu ana kadar birçok yerde görev yaptım, ancak Yunusemre en çok keyif alarak çalıştığım yer. Sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum. Sizler, biz, Belediye Başkanımız ve ekibi, 200 bin insanını vebalini hep birlikte taşıyoruz. 200 bin vatandaşımız bizden hizmet bekliyor ve bizim insanımız her şeyin en iyisine layık" dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Yıldız Pehlivan, seslendirdiği türkülerle, muhtarlara hoş bir akşam yaşattı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlara İlk Kutlama Yunusemre'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement