Milletvekili Enç, "30 Mart'ta Antalya Kazanacak" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Enç, "30 Mart'ta Antalya Kazanacak"

Milletvekili Enç, "30 Mart\'ta Antalya Kazanacak"

Antalya’nın Korkuteli ve Manavgat ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “30 Mart’ta inşallah zafer bizim olacak.

13.03.2014 14:31

Antalya'nın Korkuteli ve Manavgat ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, "30 Mart'ta inşallah zafer bizim olacak. Antalya kazanacak" dedi.

Çalışmalarına devem eden Milletvekili Enç, Korkuteli ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldikten sonra Küçükköy, Yelten, Yeşilyayla, Datköy ve Yazır'da köy sakinleriyle bir araya geldi. Muhalefetin yalan dolanla oy avcılığı yaptığını söyleyen Milletvekili Enç, "Muhalefet köylerde halkımızı kandırıyor. Hiçbir icraatı olmayan muhalefet bizim yaptığımız hizmetlere çamur atıyor. Siz bu yalanlara sakın inanmayın. Biz bugüne kadar hep sözümüzün arkasında durduk. Yalan söylemedik. Verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. İnşallah, 30 Mart'ta sandıkta cevaplarını alacaklar. Antalya Menderes Türel'le, Korkuteli Mustafa Akdeniz'le gelişip, büyüyecek" şeklinde konuştu.

Manavgat'ta da Kavaklı Mahallesi Pazar esnafını ziyaret eden Milletvekili Enç, Gündoğdu ve Şelale Mahallesi'nde ev ve mahalle toplantılarına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un projelerini anlatan Milletvekili Enç, "Muhalefet belediyelerin yaptıkları da ortada, AK Parti belediyelerinin yaptıkları da ortada. Döşemealtı ve Kepez'e bakın, bir de Manavgat'a. Döşemealtı ve Kepez Antalya'nın parlayan yıldızı oldu. İnşallah 30 Mart'ta hizmet edemeyen muhalefet partilerini sandığa gömeceğiz. Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlar seçimle son bulacak. Büyüyen ve gelişen Türkiye'nin önü kesilmek istenmektedir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Enç, '30 Mart'ta Antalya Kazanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement