MHP Milletvekilleri Manavgat'ta Teşkilatla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekilleri Manavgat'ta Teşkilatla Bayramlaştı

MHP Milletvekilleri Manavgat\'ta Teşkilatla Bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya milletvekilleri Doç. Dr. Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı, Manavgat İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşmada partililerle bir araya geldi.

18.07.2015 14:58

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya milletvekilleri Doç. Dr. Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı, Manavgat İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen bayramlaşmada partililerle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Teşkilatı'nda Antalya milletvekilleri Doç. Dr. Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı'nın da katıldığı bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, partililerin bayramını kutladıktan sonra 7 Haziran'da yapılan yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Başkan Karadağ, MHP Manavgat İlçe Teşkilatı olarak ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, "Ancak aldığımız oy bizi tatmin etmedi. Bunda sonra seçim çalışmaları konusunda daha farklı yöntemleri izlemememiz gerektiği ortaya çıktı" diye konuştu.

Partililerin bayramını tebrik eden MHP Antalya milletvekili Tarkan Akıllı'da yapılan seçimlerde gerek Antalya gerekse Manavgat MHP teşkilatları olarak herkesin elinden geleni yaptığını kaydetti. Bu anlamda bütün partililere teşekkür eden milletvekili Akıllı, "MHP olarak bizim seçimlerde aldığımız oy anamızın ak sütü gibi helaldir. Tertemiz ülkücü hareketin oyudur. Seçimlerde her aşamada çalışan partililerimize hem de MHP'ye güvenerek oy veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Antalya milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal'da partililerin bayramını kutladıktan sonra seçimden sonra Ankara'da yaşanan gelişmeler hakkında partililere bilgi verdi. MHP olarak 7 Haziran gecesi Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin söylediği sözlerden bir milim bile sapma olmadığını kaydeden Günal; "Bize neden AKP'yle koalisyon yapmadığımız soruluyor. AKP'nin 13 sene boyunca yaptıklarını biz neden üstlenelim? Bir yanda yolsuzluklar, Bir yanda ülkenin çözülme süreci. AKP'liler önce kendi pisliklerini temizlesin, MHP'ye öyle gelsin. AKP'nin programıyla hem CHP'nin hem de PKK'nın siyasi temsilcilerinin programları örtüşüyor. Onlar koalisyon yapsın" dedi.

MHP Antalya milletvekilleri Doç. Dr. Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı, Manavgat Ülkü Ocakları'nı da ziyaret ederek Ocak Başkanı Selman Öztürk'le bayramlaştı ve sohbet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekilleri Manavgat'ta Teşkilatla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement