MHP'li Adaylardan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret… - Son Dakika
Yerel

MHP'li Adaylardan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret…

MHP\'li Adaylardan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti\'ne Ziyaret…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum Gazeteciler Cemiyetini (EGC) ziyaret etti.

22.04.2015 18:32

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum Gazeteciler Cemiyetini (EGC) ziyaret etti. Başkan Selahattin Şener ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen MHP'li adaylar, seçim sürecine ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundular.

MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Ömer Durur ve Gökhan Arslan, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'ne nezaket ziyaretinde bulundu. EGC Başkanı Selahattin Şener ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu, seçim çalışmaları anlatıldı.

MHP"li adaylar, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirterek, Erzurum'da çalınmadık kapı bırakmayacaklarını dile getirdiler.

EGC Başkanı Selahattin Şener de, seçimlerin demokratik bir ortamda, huzur, barış ve kardeşlik içerisinde gerçekleştirilmesi temennisinde bulundu. Adaylar, ziyaretin sonunda EGC yönetimiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Adaylardan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement