MHP'den Sandık Görevlilerine Seminer - Son Dakika
Yerel

MHP'den Sandık Görevlilerine Seminer

MHP\'den Sandık Görevlilerine Seminer

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu üyesi Kamil Sipahi, Eskişehir ilinde görevlendirilen MHP'li sandık görevlilerine seminer verdi.

14.03.2014 17:03

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu üyesi Kamil Sipahi, Eskişehir ilinde görevlendirilen MHP'li sandık görevlilerine seminer verdi.

Bir düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Kamil Sipahi, 30 Mart günü için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Türkiye genelinde 2 milyon seçmenin eksik olduğunu belirten Sipahi, "Türkiye'de yılda 950 bin çocuk doğuyor ve 450 bin kişi vefat ediyor. Vatandaşlarımız seçimde nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyetle oy kullanır ama muhtarlıktan ve belediyelerden alınan belgeler kimlik yerine geçmediğinden bu belgelerle oy kullanılamaz. MHP İl seçim kurullarında, avukatlar grubu oluşturduk. Seçimlerden sonra ilçe seçim kurullarına itirazlar 1 Nisan Salı günü saat 15.00'a kadar, il seçim kurullarına itirazlar ise, 2 Nisan Çarşamba günü saat 17.00'a kadar yapılacaktır. Sandıktan çıkan sonuçları seçim kurullarına götürülürken mutlaka sizlerden birisi olsun" dedi.

Seminerde, konuşmanın ardından sandık kurulu görevlilerine seçimle ilgili tanıtım filmi izletildi.

Programa, Eskişehir MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Özcan Koca katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den Sandık Görevlilerine Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement