Mesleki Kurslara 15 Milyon Tl Ödenek - Son Dakika
Yerel

Mesleki Kurslara 15 Milyon Tl Ödenek

Mesleki Kurslara 15 Milyon Tl Ödenek

Türkiye İş Kurumu Batman İl Müdürlüğüne, 2015 yılında mesleki kurslar ve mesleki projeler için 15 Milyon TL bütçe ayrıldı.

16.01.2015 09:30

İşkur İl Müdürü Besim Eviz, istihdam garantili kurslardan, kadınlara ve gençlere yönelik mesleki projelere kadar bir çok alanda işsiz vatandaşların meslek sahibi olabilmeleri için 15 Milyon Tl. civarında ödenek ayrıldığını belirtti.

1,5 Milyon TL'si engellileri ve geriye kalan projelerin tüm işsiz kesimini kapsayacak şekilde uygulamaya alınacağını belirten Eviz, "Gayemiz, İlimizdeki işsiz insanlarımızı kalifiye eleman haline getirip onları iş sahibi yapmaktır. Bu nedenle engelliler, kadınlar, gençler ve tüm işsizleri kapsayacak şekilde meslek kursları ve mesleki projelerimizi hayata geçirmek için yaptığımız başvuru neticesinde yaklaşık 15 milyon TL, Batman İl Müdürlüğüne kaynak ayrıldı" dedi.

İŞKUR, GENİŞ KATILIMLI BİR TOPLANTI TERTİPLEYECEK

İşkur İl Müdürü Besim Eviz, yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların detaylı bir şekilde anlatılacağı geniş kapsamlı bir toplantı yapacaklarını belirtti.

Eviz, "2014 yılında neler yaptık. 2015 yılı için neler yapabiliriz diye başta basınımız olmak üzere çeşitli kesimlerden davetlilerimize detaylı bilgi vermek için bir toplantı tertipleyeceğiz" dedi. Kaynak: Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Mesleki Kurslara 15 Milyon Tl Ödenek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement