Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Paneli Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Paneli Düzenlendi

Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Paneli Düzenlendi

İstiklal Marşı’nın kabulünün 93. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü münasebetiyle Adıyaman Üniversitesi’nde ‘Kültür hayatımızda Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’ konulu bir panel düzenlendi.

13.03.2014 10:13

İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü münasebetiyle Adıyaman Üniversitesi'nde 'Kültür hayatımızda Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı' konulu bir panel düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Vehbi Koç Konferans Salonu'nda gerçekleşen panele üniversitenin akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nazmi Özerol'un oturum başkanlığı yaptığı panele; ADYÜ Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa Karabulut, Yrd. Doç. Dr. Özcan Bayrak ve Yrd. Doç. Dr. Selim Somuncu konuşmacı olarak katıldı.

Panelde konuşan Doç. Dr. Mustafa Karabulut, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatı hakkında bilgiler paylaştı ve O'nun yeni kuşaklar tarafından örnek alınması gereken farklı özelliklere sahip bir zirve insanı olduğunu belirtti.

Yrd. Doç. Dr. Özcan Bayrak ise küresel değerler ve cemiyet hayatında Mehmet Akif Ersoy'un yerinden bahsetti ve bazı beyitlerinden gençlerimizi ve toplumumuzu ilgilendiren örnekler sundu.

Yrd. Doç. Dr. Selim Somuncu da Mehmet Akif'in 'Safahat' adlı kitabının bir bölümünü oluşturan gezi ve hatıralarını anlattı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Paneli Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement