Kuzey İzmir'de MHP Dayanışması - Son Dakika
Yerel

Kuzey İzmir'de MHP Dayanışması

Kuzey İzmir\'de MHP Dayanışması

MHP Foça İlçe Teşkilatı, kısa bir süre önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Aliağa Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Av.

08.11.2013 15:16

MHP Foça İlçe Teşkilatı, kısa bir süre önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Aliağa Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Av. Serkan Acar'ı ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu. MHP'li aday Serkan Acar'ı seçim ofisinde ziyaret eden Foça İlçe Başkanı Turan Çetinarslan'a Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Çirçil ve FOGİAD Eski Başkanı Taner Acar'da eşlik etti.

Ziyarette konuşan eden MHP Foça İlçe Başkanı Turan Çetinarslan, özellikle Aliağa, Foça gibi birbirine komşu olan ilçeler arasında teşkilatların dayanışma içerisinde olmasının önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Foça Belediye Başkan adayımızı açıklamasının akabinde; Foça'da yerel seçim çalışmalarının startını verdik. Başkan adayımız Sayın Serdar Mersin'de Foça halkının büyük teveccüh gösterdiği isimlerden birisi. Serdar Mersin gibi İlkeli ve aynı zamanda Belediyecilikte tecrübeli olan bir ismi aday göstermemizden sonra merkezi ve yerel yönetimden memnun olmayan seçmenler partimize yönelip,katılım göstermeye başladı.Foça teşkilatımızın bu yükselişi ile birlikte Aliağa'da da sizin gibi eğitimli,vizyon sahibi, güçlü bir ismin aday gösterilmesi ve Bergama, Dikili gibi ilçelerde de partimizin iddialı olması sayesinde MHP 2014 yerel seçimlerinde Kuzey İzmir'e damgasını vuracaktır.Ayrıca Kuzey İzmir'de şimdiden esmeye başlayan MHP rüzgarı İzmir'in tüm ilçelerine sirayet edeceğine inanıyorum. İl Başkanımız Sayın Necat Karataş öncülüğünde dayanışma içersinde olan ilçe teşkilatlarımız 2014 yerel seçimlerinde İzmir'de AKP ve CHP arasında bilinçli olarak kurulan tahterevalli siyasetine artık son verecektir. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi partimiz 44 yıllık birikim ve tecrübesiyle, yetişmiş ve dürüst kadrolarıyla, üretken belediyecilik vizyonuyla, proje ve reform hazırlıklarıyla Türk milletine hizmet yarışında ipi göğüslemeye çok yakındır."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Av.Serkan Acar ise; "Komşu ilçemiz Foça'da Serdar Mersin gibi değerli bir ismin partimizden aday gösterilmesi ve sonrasında Taner Acar gibi bir çok önemli isimlerin de partimize katılım göstermesi doğrusu bizleri de burada heyecanlandırdı ve motive etti.ilçe Teşkilatlarımızın iletişim içersinde olup birlikte hareket etmesi, başkan ve meclis üyesi adaylarının seçim öncesi çalışmalar hakkında birbirleri ile fikir alışverişinde bulunması bizim birlik ve beraberlik anlayışımızı daha da güçlendiren en ciddi manevi unsur olacaktır. İnşallah sadece Aliağa'da,Foça'da değil İzmir'imizin tüm ilçelerinde başarılı olacağız. İzmir halkımıza Milliyetçi Hareketin Belediyecilik' teki farkının hazzını inşallah yaşatacağız" diyerek, partisinin Foça heyetine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

MHP Foça İlçe Başkanı Turan Çetinarslan, ziyaretin anısına, Serkan Acar'a Foça'ya özgü bir seramik tabak hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuzey İzmir'de MHP Dayanışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement