Kuzey Irak'ta Türk Seramiğine Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Kuzey Irak'ta Türk Seramiğine Büyük İlgi

Kuzey Irak\'ta Türk Seramiğine Büyük İlgi

Yurtbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay, Kuzey Irak'ta Türk seramiklerinin büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

27.03.2012 16:47

Yurtbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay, Kuzey Irak'ta Türk seramiklerinin büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Türkiye Gazetesi Kozlu Bürosu Müdürü Burhan Yardımcı, İhlas Holding Kristal Şehir Tanıtım uzmanları Musa Döngel ve Süleyman Hamzaçebi, Yurtbay Şirketler Grubu Başkanı Zeki Yurtbay'ı ziyaret etti. Yurtbay, Kuzey Irak'ta Türk seramiğine büyük rağbet gösterildiğini söyledi. Kuzey Irak'ta bir numara olduklarını belirten Yurtbay, "Orada çok yararlı bir reklam ve tanıtım yaptık. Türkiye'den Kuzey Irak'a 50-60 bin dolarlık reklam desteği verdik. Kuzey Irak'a girdiğinizde Yurtbay seramik tabelaları sizi karşılıyor. Neredeyse adres tarifleri de, 'yurtbay tabelalarını takip et' diye oluyor" dedi. Güney Irak'a da seramik verildiğini belirten Yurtbay, bu bölgedeki müşterilerin büyük bölümünün de Kürt olduğunu sözlerine ekledi.

Yurtbay, İhlas Holding'in de başarı ve güzel hizmetler sunduğunu belirterek, misafirlerini kutladı. Yardımcı, Döngel ve Hamzaçebi'de, Yurtbay şirketler grubunun bölge ve ülke insanını gururlandıran hizmetlere öncülük ettiğini söyleyerek, başarılı çalışmalarının devamını diledi - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuzey Irak'ta Türk Seramiğine Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement