Kutso Üyeleri Kargolarını İndirimli Gönderecek - Son Dakika
Yerel

Kutso Üyeleri Kargolarını İndirimli Gönderecek

Kutso Üyeleri Kargolarını İndirimli Gönderecek

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Sürat Kargo arasında imzalanan anlaşmayla oda üyeleri kargolarını indirimli gönderecek.

08.01.2014 17:02

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Sürat Kargo arasında imzalanan anlaşmayla oda üyeleri kargolarını indirimli gönderecek.

İmza töreninde KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Günay, Sürat Kargo Antalya Şubesi Müdürü İzzettin Ulu ve KUTSO yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Törende konuşan Günay, gelişen teknolojiyle firmaların müşterilerine daha hızlı ulaşmaları gerektiğini, bu konuda kargo firmalarına büyük görev düştüğünü söyledi.

İnsanların hız ve güvenilirlik açısından kargo sistemini, klasik posta sistemine tercih ettiklerini ifade eden Günay, "KUTSO olarak biz de bölgemizde hizmet veren üyelerimize bu konuda yardımcı olmak amacıyla bir girişimde bulunduk. Bu kapsamda odamız üyelerinin yurt içi kargolarının transferinde en uygun fiyat Sürat Kargo'dan geldi" dedi.

İzzettin Ulu da KUTSO üyelerinin gönderilerini yaparlarken, oda sicil numaralarıyla başvurmaları gerektiğini bunu dışında herhangi bir işlem gerekmediğini bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutso Üyeleri Kargolarını İndirimli Gönderecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement