Kula-Turgutlu Hattında Başkanlar Dayanışması - Son Dakika
Yerel

Kula-Turgutlu Hattında Başkanlar Dayanışması

Kula-Turgutlu Hattında Başkanlar Dayanışması

Turgutlu Belediye başkanı ve Manisa Büyükşehir belediye başkan aday adayı M.Serhat Orhan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir belediye başkan aday adayı Serhat Orhan basın mensuplarına yaptığı...

08.11.2013 10:37

Turgutlu Belediye başkanı ve Manisa Büyükşehir belediye başkan aday adayı M.Serhat Orhan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir belediye başkan aday adayı Serhat Orhan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "29 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den aday adaylığı müracaatımı yaptım. Her gün program dahilinde teşkilatlarımızı ve belediyelerimizi geziyorum. Teşkilat başkanlarımızla belediye başkanlarımızla teşkilatın değişik kademelerindeki arkadaşlarımızla parti mensupları arkadaşlarımız ile sohbet ediyoruz. Cumartesi günü Manisa'da temayül yapılacak. Temayülde yarışa giren aday adayı olarak hem ilçe başkanımız hem de belediye başkanımızdan destekm istemek amacı ile ziyaret ettik kendileri ile fikir alışverişinde bulunduk.

TANRIVERDİ ADAY İSE BİZ SONUNA KADAR DESTEKCİSİYİZ

Kula'ya gelirken sayın milletvekilimiz ağabeyimiz Sayın Hüseyin Tanrıverdi'nin desturu ile geliyoruz. O bizim ağabeyimiz doğal adayımız eğer Bu makamda bu görevde düşünülmez ise biz bu göreve talibiz. Bunun altını net olarak çiziyorum Büyükşehir yasasının emektarı fikir babası her şeyi sayın Hüseyin Tanrıverdi'dir. Bu anlamda çok büyük emeği vardır. Eğer sayın Tanrıverdi AK parti genel başkanı ve başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başka görevde düşünüyorsa biz bu göreve talibiz ama Sayın Tanrıverdi Eğer aday olması söz konusu olması durumunda biz kendisinin sonuna kadar arkasındayız destekçisiyiz" dedi.

Orhan konuşmasının devamında "İktidar ile aynı dili konuşan büyükşehir belediyesinin Kula'dan müjdesini vererek Manisa Büyükşehir belediye başkanlığını Ak Parti iktidarı olarak kazanacağız" dedi. Kula belediye başkanı Selim Aşkın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Manisa Büyükşehir belediye başkanlığı aday adayı olan M. Serhat Orhan'ın çıktığı bu yolda başarılar ediliyorum" diye konuştu.

Ziyaret esnasında AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez yönetim kurulu üyeleri Ak Partili belediye meclis üyeleri belediye başkanlığı makamında hazır bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula-Turgutlu Hattında Başkanlar Dayanışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement