Köylüler Kan Vermek İçin Sıraya Girdi - Son Dakika
Yerel

Köylüler Kan Vermek İçin Sıraya Girdi

Köylüler Kan Vermek İçin Sıraya Girdi

Bartın’ın Kozcağız beldesine bağlı Tasmacı köyü sakinleri, Karabük Türk Kızılay’ı Şubesi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına büyük ilgi gösterdi.

14.01.2014 13:39

Bartın'ın Kozcağız beldesine bağlı Tasmacı köyü sakinleri, Karabük Türk Kızılay'ı Şubesi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına büyük ilgi gösterdi. 60 haneli köyden 228 kişi kan bağışı başvurusu yaptı.

Bartın'ın Kozcağız Beldesine bağlı Tasmacı köyü sakinleri, Karabük Türk Kızılay'ı Şubesi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına büyük ilgi gösterdi. Tasmacı Köyü Camisi önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz, İl Müftü Yardımcısı Rıdvan Karataş, Türk Kızılay'ı Bartın Şube Başkanı İsmail Çakır, Okul yöneticileri, aile hekimleri ve çok sayıda gönüllü vatandaş katıldı. Köy halkının kan bağışına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduklarını ifade Karabük Türk Kızılay'ı ekip doktoru, Tasmacı köyünün 60 hane olmasına rağmen 228 başvuru yapılmasının sevindirici bir rakam olduğunu ifade etti. Kan vermenin can kurtarmak olduğunu belirten İl Müftüsü Mahmut Gündüz, " Kan bağışı yapmak can kurtarmak kadar önemli ve elzem bir durumdur. Bir İnsanın kurtulmasına vesile olmak insanlığı kurtarmak kadar sevaptır. Tasmacı Köyü Merkez Camii İmam-Hatibi Hüseyin Cebeci' ye ve burada kan bağışında bulunmak için can atanlara şükranlarımı sunuyorum" dedi. Özellikle Tasmacı köyü bayanlarının büyük ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasında Karabük Türk Kızılay'ı kan Merkezinden gelen Doktor ve Hemşirelere kahvaltı ikramı yapıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylüler Kan Vermek İçin Sıraya Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement