Korkuteli'nde Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Korkuteli\'nde Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığının Fatih Projesi kapsamında başlattığı tablet uygulaması, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde de gerçekleştirildi.

28.03.2014 18:02  Güncelleme: 18:34

Milli Eğitim Bakanlığının Fatih Projesi kapsamında başlattığı tablet uygulaması, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde de gerçekleştirildi.

Korkuteli Hacı Ethem -Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi ve Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi'nde düzenlenen tablet bilgisayar dağıtım töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, "Gelişen bilim ve teknolojiler toplumlarda büyük gelişmelere ve değişimlere neden olmaktadır. Bu değişimlere ayak uyduramayan toplumlar çağın gerisinde kalıp uygar medeniyetlerin seviyesine ulaşamamaktadır. Uygar medeniyetlerin seviyesine ulaşmanın yolu eğitimden geçmektedir. Eğitim bir toplumun şahdamarıdır" dedi.

Korkuteli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen toplam 694 tablet bilgisayarın 262'sinin Korkuteli İmam Hatip Lisesi, 130'unun Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi, 126'sının Sağlık Meslek Lisesi ve 176'sının Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi'ne geldiği belirtilirken, tablet bilgisayarların 564'ünün dokuzuncu sınıf lise öğrencileri ve 130'unun ise öğretmenlere dağıtıydığı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement