Korkuteli Lisesinden Yılsonu Konseri - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Lisesinden Yılsonu Konseri

Korkuteli Lisesinden Yılsonu Konseri

Antalya'nın Korkuteli Lisesi yıl sonu gecesini Sinaneddin medresesinde gerçekleştirdi.

09.06.2013 11:05

Antalya'nın Korkuteli Lisesi yıl sonu gecesini Sinaneddin medresesinde gerçekleştirdi.

Korkuteli imamları aldıkları Şan kursu sonrası ilk defa bir koro halinde konser verdiler.

Korkuteli Lisesinin yıl sonu konserinde solist olarak öğrenciler, din görevlileri yer alırken enstrümanlarda Burak Akdemir, Mustafa Badak ve İbrahim Öz yer aldı.

Korkuteli Lisesi Müzik öğretmeni Şef Nilsu Uzundağ yönetiminde gerçekleşen yıl sonu konserinde Korkuteli Lisesi korosu öğrencileri ve Korkuteli din görevlileri koro üyeleri eserler seslendirdi. Yıl sonu konserinin sürpriz konuğu Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı ve Asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya oldu.

Etkinliğe Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Garnizon Komutanı Volkan Onay, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocağöz, Halk Eğitim Müdürü Harun Topay, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Programda ilk olarak Korkuteli Lisesi müzik korosu sahne alarak değişik parçalar seslendirdiler.

Daha sonra Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından imamlara açılan Şan kursuna katılan Din görevlilerinden oluşan "Korkuteli Din görevlileri korosu" bir konser verdi. Müzik öğretmeni şef Nilsu Uzundağ eşliğinde, 'Dök zülfünü, Ben yürürüm yane yane', 'İnleyen nağmeler', 'Bir kızıl goncaya benzer' ve 'Muhabbet bağına girdim' isimli eserleri seslendirdiler.

Konser sonrası misafirler, İmamlar korosunu ayakta alkışladılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Lisesinden Yılsonu Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement