KONYSİAD'tan Ankara çıkartması - Son Dakika
Yerel

KONYSİAD'tan Ankara çıkartması

KONYSİAD\'tan Ankara çıkartması

Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği Ankara'ya çıkartma yaptı.

09.05.2013 18:32  Güncelleme: 19:22

Çok sayıda dernek üyesiyle gerçekleştirilen ziyaretler, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Menderes Türel'le başladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile devam etti. Ziyaretin ilk ayağında bir araya gelinen Menderes Türel, Genel Merkez ve Meclis'teki çalışmalarıyla ilgili olarak KONYSİAD üyelerini bilgilendirdi.

Yerel seçimlerin yaklaşması nedeniyle çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifadeden Türel, ülke çapında yaptığı ziyaretlere önümüzdeki hafta da devam edeceğini, bu çerçevede birçok ili ziyaret edeceğini söyledi.

KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan da, Menderes Türel ve Mevlüt Çavuşoğlu gibi Antalya'dan iki ismin AK Parti genel başkan yardımcısı olmalarını çok önemsediklerini dile getirdi. Kaplan, her iki ismin böylesi önemli makamlarda bulunmalarının Antalya adına çok gurur verici olduğunu ifade ederek, Türel'in yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.

Heyet daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı'na geçerek, Bakan Yardımcısı ve eski Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ile bir araya geldi. Turizm sezonunun açılması nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları Arıcı'ya aktaran, KONYSİAD'ın turizmci üyeleri sorunlarının kısa sürede çözümü için söz aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel KONYSİAD'tan Ankara çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement