Kocagöz, Okul Meclis Başkanları ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kocagöz, Okul Meclis Başkanları ile Buluştu

Kocagöz, Okul Meclis Başkanları ile Buluştu

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde Orta öğretim okul öğrenci meclis başkanları İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz’ün başkanlığında bir araya geldi.

25.03.2016 16:57

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde Orta öğretim okul öğrenci meclis başkanları İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz'ün başkanlığında bir araya geldi.

Fatma- Mehmet Cadıl Fen Lisesinde gerçekleşen toplantıda, Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, öncelikle meclis başkanlarından öğrenci sorunları ve istekleri hakkında bilgiler aldı. Daha sonra okullarda ki sosyal kültürel sanatsal etkinliklerle ilgili düşüncelerini aktardı. Özellikle Korkuteli'ni temsil edecek her etkinliğe maddi ve manevi desteğini sürdüreceğini vurgulayan Kocagöz, madde bağımlılığı konusu üzerinde öğrencileri bilgilendirdi ve uyardı.

Kocagöz, "Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı liselerin, okul meclis başkanlarının bulunduğu bu toplantıda okullarımızın eğitim, ekonomik, spor ve sosyal etkinlikler konu başlıkları altında sorunlar ve bu sorunlara çözüm olabilecek düşüncelerimizi belirttik. Yapılan bu toplantıların okul sorunlarını öğrencilerin ağzından samimi bir şekilde alınması sorunların çözümü adına çok yararlı olduğunu söyleyebilirim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocagöz, Okul Meclis Başkanları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement