Kocaeli Kitap Fuarı'na Eskişehir'den Geldiler - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Kitap Fuarı'na Eskişehir'den Geldiler

Kocaeli Kitap Fuarı\'na Eskişehir\'den Geldiler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 4.Kitap Fuarı'na Kocaelililerin yanı sıra çevre illerden de çok sayıda vatandaş geliyor.

19.05.2012 15:16

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 4. Kitap Fuarı'na Kocaelililerin yanı sıra çevre illerden de çok sayıda vatandaş geliyor. Fuarın 8. gününde üniversite şehri olarak bilinen Eskişehir'den Osmangazi Üniversitesi öğrencileri Kitap Fuarı'na geldiler.

İnternetten yaptıkları araştırma sonucu Kocaeli Kitap Fuarı'ndan haberdar olduklarını belirten öğrenciler, Kocaeli'ne akademik ve kültürel gezi düzenlediklerini söyledi. 2 öğretim üyesi ve 60 öğrencinin katıldığı gezide öğrenciler Prof. Dr. İlhami Güler'i dinleyeceklerini söyledi.

İbrahim Tenekeci ve Tarık Tufan gibi yazarlara kitap imzalatmak istediklerini belirten öğrenciler, Kitap Fuarı'na katılımın çok yüksek olduğunu belirttiler. Yayınevlerinin ilgisi ve sivil toplum stantlarının varlığını olumlu bulduklarını belirten öğrenciler Kocaeli'de şehir turu yaptıktan sonra kentten ayrılacaklarını vurguladılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Kitap Fuarı'na Eskişehir'den Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement