Kızıldağ Güreşleri 24-25 Ağustos'ta Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Kızıldağ Güreşleri 24-25 Ağustos'ta Yapılacak

Kızıldağ Güreşleri 24-25 Ağustos\'ta Yapılacak

Türk Güreş Vakfı Adana Şubesi tarafından düzenlenen Karaisalı Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşleri 24-25 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

22.08.2013 14:04  Güncelleme: 14:28

Kültür Bakanlığı desteği ile Karaisalı Kaymakamlığı ve Türk Güreş Vakfı Adana Şubesi tarafından düzenlenen Geleneksel Karaisalı Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşleri 24-25 Ağustos 2013 tarihlerinde yapılacak.

Adana Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Nuh Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sıtkı Polat, Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık Çukurova Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşlerine davet ettiler.

Bu yılki etkinliklerin Kültür Bakanlığı desteği ile düzenlendiğini ifade eden Nuh Yıldız ve Sıtkı Polat, bu konuda Adana Milletvekili Fatoş Gürkan'dan büyük yardım gördüklerini ifade ettiler.

Festival kapsamında 24 Ağustos'ta yapılacak şenliğin Mısır'daki olaylar ve vatan şehitleri nedeniyle iptal edildiğini belirten tertip heyeti üyeleri, aynı tarih ve saatte çarşı meydanında yemekli mevlit programı, 25 Ağustos Pazar günü de Karakucak Güreşleri'nin yapılacağını belirtti.

Kızıldağ Yaylasındaki etkinlikler için pazar günü saat 07.30'dan itibaren ücretsiz otobüs seferi düzenlendiği de kaydedildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıldağ Güreşleri 24-25 Ağustos'ta Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement