Kızılay Batman Şubesi Malatya Bölge Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kızılay Batman Şubesi Malatya Bölge Toplantısına Katıldı

Kızılay Batman Şubesi Malatya Bölge Toplantısına Katıldı

Kızılay Batman Şube yöneticileri, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın katılımlarıyla Malatya'da gerçekleştirilen bölge toplantısına katıldı.

16.03.2015 07:26

Kızılay bölge toplantısı Malatya'da yapıldı

Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın katılımlarıyla Malatya'da gerçekleştirilen bölge toplantısına katıldı.

Toplantıda Kızılay'ın çalışmaları dile getirildi. Toplantıda Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, Batman'da Kızılay'ın yaptığı çalışmalar hakkında Genel Başkan Ahmet Lütfi Akar'a bilgi verdi

Ayrıca Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ile fikir alış-verişinde de bulunan Tezdiğ, "Kızılay olarak Batman'da ihtiyaç sahiplerine elimizden geleni yapıyoruz. Genel Başkanımızda Batman Şubemizin çalışmalarını ilgi ve takdirle takip ettiğini belirterek iyilik yolundaki çalışmalarımızda başarılarımızın devamını diledi. Şubemizin sorunlarını da anlattığımız toplantıda Genel Başkanımızın değerli görüşlerini alarak iyilik yolunda daha emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kızılay Batman Şubesi Malatya Bölge Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement