Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı BAL'a yükseldi - Son Dakika
Yerel

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı BAL'a yükseldi

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı BAL\'a yükseldi

Antalya Süper Amatör Ligi lideri Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, Alanya Mahmutlar Sporu'nu 1-0 yenerek BAL'a yükseldi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, şampiyonluğa emeği geçen herkese teşekkür ederek, BAL'da şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

26.04.2023 12:56

Antalya Süper Amatör Lig'in 2022-2023 sezonunu grubunda lider tamamlayan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, Manavgat Atatürk Stadyumu'nda oynanan play-off finalinde Alanya Mahmutlar Spor'u 1-0 yenerek Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükseldi.

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, gelecek sezon BAL'da mücadele edecek. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "İki yıldır beklediğimiz şampiyonluğa futbolcularım, teknik heyetim, yöneticilerim, ailelerimiz ve tabii ki cefakar taraftarımızın desteğiyle ulaştık. Bu sevincimizin, mutluluğumuzun inanın bir tarifi yok. Çünkü çok büyük emekler verildi. Şimdi BAL'da parolamız şampiyonluk, hedefimiz ise 3. Lig. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk Döşemealtı halkımıza armağan olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı BAL'a yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement