Kbü'de Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Kbü'de Mezuniyet Coşkusu

Kbü\'de Mezuniyet Coşkusu

Karabük Üniversitesi (KBÜ) kuruluşunun 6.coşkusunu bir arada kutlarken, bu yıl 3 bin 100 öğrenciyi de mezun etmenin sevincini yaşadı.2007 yılında kurulan ve bu yıl 6.kuruluş yıl dönümünü kutlayan KBÜ'de giriş köprüsünden başlayan törenler...

30.05.2013 01:58

Karabük Üniversitesi (KBÜ) kuruluşunun 6. yıl dönümü ve mezuniyet töreni

coşkusunu bir arada kutlarken, bu yıl 3 bin 100 öğrenciyi de mezun etmenin sevincini yaşadı.

2007 yılında kurulan ve bu yıl 6. kuruluş yıl dönümünü kutlayan KBÜ'de giriş köprüsünden başlayan törenler etkinlik alanında devam etti. Düzenlenen mezuniyet törenine, Karabük Valisi Sayın İzzettin Küçük, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Samit Tokmak, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Yenice Kaymakamı Tarkan Keskin, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muthullah Yolbulan, KARDEMİR A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel,

Protokol Üyeleri, Öğretim Üyeleri, Öğrenciler, Öğrenci Aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, " Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Karabük Üniversitesi'nin 2012-2013 akademik yıl mezuniyet ve 6. Kuruluş Yıl Dönümü törenine katılarak bizleri onure ettiniz. Karabük Üniversitesi'nin kuruluşundan bugüne geçen 6 yıl içinde biz duygusu ile pek çok çalışmalara ve başarılara imzalar attık. Bu gelişmenin arkasında tamamen Karabük halkının Karabük Üniversitesi'ni gönlünde sahiplenmesi ve büyütmesi yatmaktadır. Ben hepinizin huzurunda değerli hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Ayrıca bizlerin eksiklerini kendi eksiği gibi görüp azimle çalışan değerli çalışma arkadaşlarıma da şükranlarımı arz ederim. Siz değerli öğrencilerime benim hiçbir zaman başımı öne eğdirmediğiniz için sizlere şükranlarımı arz ederim. ve siz değerli akademisyenlerimiz her türlü zorluklarda imkansız kelimesini kullanmayarak gayretle çalıştığınız için sizlere de şükranlarımı arz ederim. 4-5 yıl öncesine kadar üniversiteli olma hayalini kurarken bugün mezun olmaktasınız. Dünya ne yazık ki hızlı ilerlemektedir. Gelişen teknoloji ile bilgi birikiminiz zamanla muhakkak ki erozyona uğrayacaktır. Fakat sizler bu rekabetin gerisinde kalmayıp sürekli kendinizi geliştirmelisiniz. Aldığınız diplomanın hayırlı uğurlu olması temennisi ile yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.

Mezun olan tüm öğrencilerin hayat mücadelesine başlamadan önce tüm lojistik desteği Karabük Üniversitesi'nden sağladıklarını belirten Karabük Valisi İzzettin Küçük ise, " Karabük Üniversitesi saygı değer bir üniversitedir.

Okul hayatınız boyunca bu şehirde yaşadınız, sevindiniz ve kimi zamanda üzüldünüz ama başarılı bir şekilde eğitiminizi tamamladınız. Şimdi elinizde dünyanın her yerinde geçen kıymetli bir diploma var. Böyle bir diplomayla eğitim sonrası hayatınıza güçlü bir şekilde başlıyorsunuz. Buradan birçok tecrübe edinerek mezun oluyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor ve eğitimden sonraki hayatınızda başarılar dilerim" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar

ve üniversite rektörlerinden gelen telgrafların okunmasının ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri takdim edildi.

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Kujawy and Pomorze University in Bydgoszc Rektörü Doç. Dr. Helena Czakowska ve Romanian German University in Sibiu'nun Rektörü Prof. Dr. Georghe Bichicean

Üniversite birincisi Zuhal Arslan Şener'a, ikincisi Taylan Topal'a ve üçüncüsü Füsun Has'a plaket ve ödüllerini takdim ettiler.

Öğrenciler daha sonra yemin ederek keplerini hep birlikte havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar. Öğrencilerin büyük mutluluk yaşadığı törende aileler ve öğretim üyeleri de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üniversitenin kuruluşu'nun 6. yıl dönümü ve mezuniyet töreni'nin ilerleyen dakikalarında ünlü sanatçı Rafet El Roman'ın sahne almasıyla öğrenciler bütün yılın yorgunluğunu hep birlikte eğlenerek attılar.

Muhteşem bir havai fişek gösterisi ile gece sona erdi.

(YE_

30.05.2013 01: 50: 58

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kbü'de Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement