Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Suriyelilere 2 Tır Yardım Malzemesi - Son Dakika
Yerel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Suriyelilere 2 Tır Yardım Malzemesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi\'nden Suriyelilere 2 Tır Yardım Malzemesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Suriye’ye gönderilmek üzere 2 TIR yardım malzemesini Şanlıurfa STK İnsani Yardım Platformu’na gönderildi.

04.01.2014 13:53

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Suriye'ye gönderilmek üzere 2 TIR yardım malzemesini Şanlıurfa STK İnsani Yardım Platformu'na gönderildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri sivil toplum kuruluşları tarafından il merkezindeki 15 yerde açılmış olduğu stantlardan toplanılan yardım malzemelerini Suriye'ye göndermek üzere, Şanlıurfa STK İnsani Yardım Platformu'na teslim etti.

Yardımları teslim alan Günyüzü Dernek Başkanı Veysel Toprak, konu ile ilgili açıklama yaparak, "Kışın yoğun olarak yaşandığı Suriye'de savaş devam ediyor. Şu anda çok daha fazla yardıma ihtiyaçları olan Suriyeli kardeşlerimiz var. Bizimde çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce bize 3 TIR Yardım malzemesi gönderen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız, giyim ve gıda malzemesinden oluşan 2 TIR yardım malzemesi daha gönderdi. Buradan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri sivil toplum kuruluşlarına çok teşekkür ediyorum ve yardımların devam etmesini temenni ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Suriyelilere 2 Tır Yardım Malzemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement