Hisarcık'ta Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Hisarcık\'ta Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Hisarcık Kaymakamlığının düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

26.06.2014 13:04  Güncelleme: 13:01

Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Belediye Halı Sahasında 15 gün süren Futbol Turnuvasına katılan Sercanspor, Çevik İpragaz, Cumhuriyet 91, Müftülük, Karbasan Gençlik, Çayırlıoğlu, Hamamköy, Beyköy Lassa, Polis Gücü, Kardelen 51, Dereköyspor ve Kutluhallaspor takımları 2 grupta mücadele verdi.

Zevkli müsabakaların oynandığı turnuvanın son günündeki üçüncülük maçında Cumhuriyet 91 rakibi Kutluhallaspor'u 4-2 yenerek üçüncü olurken, Kardelen 51 ile Sercanspor arasında oynanan final maçının normal süresi 1 - 1 sona erdi. Kural gereği penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucu rakibini 7-6 yenen Kardelen 51 turnuvanın şampiyonu oldu.

Kupa töreninde yaptığı konuşmada turnuvaya katılan bütün takımlara, hakemlere ve tertip komitesine teşekkür eden Kaymakamı Fethi Savran, " İlçe halkının turnuvaya gösterdiği ilgiden çok memnunum. Güzel ve temiz bir turnuva oldu. İnşallah bundan sonraki yıllarda devamı gelecek. Dereceye giren takımları kutluyor, emeği geçen her kese teşekkür ediyorum." dedi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kaymakam Fethi Savran, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç ve Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci tarafından verildi. Ayrıca turnuvada 16 golle gol kralı olan Sercanspor futbolcusu Kerim Kurnaz'a ve turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Kardelen 51 kalecisi Ali Tosun'a kupa, turnuva hakemleri Mustafa Eskici, İsmail Erdoğan, Ahmet Elkan'a plaket verildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement