Kaymakamdan Ailelere Uyuşturucu Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Kaymakamdan Ailelere Uyuşturucu Uyarısı

Kaymakamdan Ailelere Uyuşturucu Uyarısı

Batmanın Kozluk ilçesinde uyuşturucu ile mücadele konusunda açıklama yapan Kaymakam Orhan Aktürk, "Ailelerin desteği şart" dedi.

18.10.2016 11:44

Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk: Uyuşturucuyla mücadelede aile desteği şart

Batmanın Kozluk ilçesinde uyuşturucu ile mücadele konusunda vatandaşların ve ailelerin güvenlik birimiyle daha etkin diyalog içinde olmaları gerektiğini belirten Kaymakam Orhan Aktürk, "Uyuşturucuyla mücadelede aile desteği şart" dedi.

İlçede uyuşturucu kullanan kişilerin rehabilite edilmesi ve uyuşturucu kullanımının asgariye indirilmesi konusunda Kozluk Ajans Gazetesi sahibi Erkan Barlık, İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk ve İlçe Emniyet Müdür vekili Tuncay Demirhan ile görüşme yaptı.

Barlık'a konuşan ilçe yöneticileri, temel hedefin uyuşturucuyu ilçeye getirenler ve uyuşturucuyu yaygınlaştırmaya çalışanları cezalandırmak olduğunu belirttiler.

Uyuşturucu ile mücadele konusunda, tüm kurumların üzerine düşen görevleri olduğunu belirten Kaymakam Aktürk, İlçede metruk yapıların yıkılarak temizlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

"Bu yapıların yıktırılmasına çoğu kez sahipleri karşı çıkarak, belediyenin görevini yapmasına engel oluyordu. Bu batağa giren gençlerin ilk önce aileleri tarafından uyarılması gerekiyor. Daha sonra tedavi süreci için ailelerin kurumlarla diyaloğa geçmesi oldukça önemlidir. Bir takım önlemlerimiz bulunuyordu. Bu önlemleri daha da artırarak, gençleri bu batağa sürükleyenlerin cezalandırılması için çalışmalara ağırlık vereceğiz" diyen Kaymakam, bunun takipçisi olacaklarını açıkladı. Kozlukajans

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakamdan Ailelere Uyuşturucu Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement