Kaymakam Tuncer ve Kaymakam Can'dan Başkan Tursun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Tuncer ve Kaymakam Can'dan Başkan Tursun'a Ziyaret

Kaymakam Tuncer ve Kaymakam Can\'dan Başkan Tursun\'a Ziyaret

Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer ve Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u ziyaret etti.
20 Temmuz'da yayımlanan kararname ile Muratpaşa Kaşmakamlığı'na atanan Cevdet Can ile Kepez Kaymakamlığı'na atanan...

28.11.2013 12:42

Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer ve Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u ziyaret etti.

20 Temmuz'da yayımlanan kararname ile Muratpaşa Kaşmakamlığı'na atanan Cevdet Can ile Kepez Kaymakamlığı'na atanan Savaş Tuncer Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u makamında ziyaret etti.

Döşemealtı'nın parlayan bir yıldız olduğunu belirten Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, "İlçeye girişte hizmetler kendisini gösteriyor. İnşallah daha da ilerleyerek Antalya'nın önemli merkezlerinden biri haline gelir" diye konuştu.

İlçenin doğal ve tarihi güzelliğinin yanı sıra modern bir kentleşmenin kendisini hissettirdiğini ifade eden Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can ise, Başkan Tursun'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Can ve Kaymakam Tuncer'in ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ise, "Belediye olarak daima ilçemizin modern görünümüne kavuşması için çalışıyoruz. Amacımız Antalya'da Kuzeyin parlayan yıldızı olan ilçemize daha fazla hizmet ederek bu yıldızı daha parlak hale getirmek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Tuncer ve Kaymakam Can'dan Başkan Tursun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement