Kaymakam Şikşek'ten Okul İncelemesi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Şikşek'ten Okul İncelemesi

Kaymakam Şikşek\'ten Okul İncelemesi

Dalaman'ın Sögütlüyurt Mahallesi'nde yeni inşaatı devam eden İlköğretim Okulu'nda Kaymakam Yılmaz Şimşek ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Engin incelemelerde bulundu.

29.03.2012 10:19

Dalaman'ın Sögütlüyurt Mahallesi'nde yeni inşaatı devam eden İlköğretim Okulu'nda Kaymakam Yılmaz Şimşek ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Engin incelemelerde bulundu.

Dalaman İlçesi'nin Söğütlüyurt Mahallesi'nde ilköğretim Okulu olmayınca Mahalle çocukları her gün 2 kilometre gidip, 2 kilometre gelmeleri üzerine mahallede okul inşaatına başlandı.

25 Ekim 2011 tarihinde 12 derslik olarak temeli atılan Söğütlü yurt İlköğretim Okulu bitmek üzere olduğu bildirildi.

İnşaatı hızla devam eden Söğütlüyurt İlköğretim Okulu hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Engin; " Okulumuz 12 derslik olarak planlanıp, temeli atılarak inşaatına başlandı. Okulda bir tane Anasınıfı, burada çeşitli ünitelerimiz var. Diğerlerinde ise 11 dersliğimiz vardır. Mahallenin öğrencileri için planlanmış, laboratuarımız, kütüphanemiz, dersliklerimiz ve ilköğretim okulu olarak 8 dersliktir. Son olan depremlerden Türkiye etkilendiği için okulumuz depreme dayanıklı olarak inşa edilmiştir. Okulumuz 25 Ekim 2011 tarihinde temeli atılarak inşaat hızla devam edilip bitirildi.

Okulumuzun İhalesine Bulut İnşaat'ın sahibi Şaban Bulut tarafından alınarak tamamlanmak üzeredir. Okulun sadece boyası kaldı. İnşallah gelecek sene okulumuza Mahalle öğrencilerimizin başka okullara gitmeden, Mahallelerinde açılacak olar okullarına devam edeceklerdir" dedi.

Kaymakam Yılmaz Şimşek ise; " Dalaman'da göreve yeni başladım. Yapımı devam eden Söğütlüyurt İlköğretim Okulu'na ilk defa gelerek İlçe Milli Eğitim Müdürü ile incelemelerde bulunduk. Güzel bir okul olacağına inanıyorum. Söğütlüyurt Mahallesi'ne hayırlı olsun" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Şikşek'ten Okul İncelemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement