Kaş Belediyesi'nde Yeni Kadrolar Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Kaş Belediyesi'nde Yeni Kadrolar Belli Oldu

Kaş Belediyesi\'nde Yeni Kadrolar Belli Oldu

Antalya'nın Kaş Belediye Meclisi'nde personel alımını ilgilendiren toplantı gerçekleşti.

15.05.2014 10:45

Antalya'nın Kaş Belediye Meclisi'nde personel alımını ilgilendiren toplantı gerçekleşti.

Kaş Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, C8 grubu belediyelerin personel alımını ilgilendiren norm kadro konusunu görüşüldü. Meclisi toplantısına Belediye Başkanı Halil Kocaer başkanlık etti. Toplantıda muhalefet partilerinin temsilcileri de personel alımı konusunda soru ve görüşlerini Başkan Halil Kocaer'e sundular.

Başkan Kocaer konuşmasına Türkiye Belediyeler Birliğine delege olarak seçilmesinde oylarıyla kendisine destek veren CHP ve MHP'li meclis üyelerine teşekkür ederek başladı. Kocaer kadro istihdamı konusunda ise, "İhtiyaç duyulan noktalara kadro alımı yapılacaktır. Adama göre iş değil, işe göre adam alacağız. Öncelikli olarak zorunlu ihtiyaçlara personel alacağız. Belediyenin ekonomisini de göz önüne alarak az adamla çok iş yapmanın yollarına bakacağız. Sözleşmesi biten ya da emekliliğine bir kaç yıl kalan personelin durumlarını da yeniden gözden geçirip mağdur olmamaları için gerekeni yapacağız" dedi.

CHP grubundan Halil Arıkan ile MHP'li Hasan Nusret Baysal, personel alımında sözleşmeli alınacak yeni kadrolar için kendilerinin de isimler önermek istediklerini belirttiler.

Norm kadro önerisi, yapılan açık oylama sonunda oy birliği ile kabul edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaş Belediyesi'nde Yeni Kadrolar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement