Kars'ta Ağa Takılan Dev Balık Trabzon'a Gönderildi - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Ağa Takılan Dev Balık Trabzon'a Gönderildi

Kars’ta havaların ısınmasıyla birlikte balıkçıların ağlarına dev balıklar takılmaya başladı. Aras Nehri üzerinde bulunan Karakurt Baraj Gölünde balıkçılık yapan Hakkı Koca, boyu 1 metre 65 santim olan 40 kilo ağırlığındaki canlı yayın balığını tezgahında sergiledikten sonra alıcısı çıkan Trabzon’a gönderdi.

07.04.2023 15:15  Güncelleme: 15:22

TACETTİN DURMUŞ

Kars'ta havaların ısınmasıyla birlikte balıkçıların ağlarına dev balıklar takılmaya başladı. Aras Nehri üzerinde bulunan Karakurt Baraj Gölünde balıkçılık yapan Hakkı Koca, boyu 1 metre 65 santim olan 40 kilo ağırlığındaki canlı yayın balığını tezgahında sergiledikten sonra alıcısı çıkan Trabzon'a gönderdi.

Aras Nehri üzerinde bulunan Karakurt Baraj Gölü yakınlarına ağ salan balıkçı Hakkı Koca, boyu 1 metre 65 santim olan 40 kilo ağırlığındaki yayın balığını tezgahında sergiledikten sonra alıcısı çıkan Trabzon'a gönderdi.

Balığa Trabzon'dan alıcı çıktığını söyleyen Hakkı Koca, "Sabahın erken saatlerinde Karakurt Barajından nasibimizi aldık. Ağımıza denk geldi. Çıkarmakta bayağı zorlandık. Şimdiye kadar yakaladığım en büyük balık budur ve 40 kilo geldi. Kılçıksızdır ve lop eti vardır. Lezzetine diyecek yoktur. Şu anda hala canlıdır. Boyu 1 metre 65 santimdir. Balığı tüm olarak Trabzon'a sattık birazda göndereceğiz" dedi.

Öte yandan dev balığı tezgahta gören Karslılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kars\'ta Ağa Takılan Dev Balık Trabzon\'a Gönderildi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kars'ta Ağa Takılan Dev Balık Trabzon'a Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement