Kars Kafkas Üniversitesi2nde Yeni Anayasa Konulu Konferans - Son Dakika
Yerel

Kars Kafkas Üniversitesi2nde Yeni Anayasa Konulu Konferans

Kars Kafkas Üniversitesi2nde Yeni Anayasa Konulu Konferans

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen konferansta, Prof.Dr."Yeni Anayasa" ile ilgili olarak katılımcıları aydınlattı.

31.05.2012 09:16

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen konferansta, Prof. Dr. Hüseyin Hatemi

"Yeni Anayasa" ile ilgili olarak katılımcıları aydınlattı.

KAÜ Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa Kars Belediye Başkan yardımcısı Haydar Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mitat Şahin, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Tutar, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsoy Aksoy, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Adem Üzümcü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Ali Kutlu, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sayın Hüseyin Ali Kutlu tarafından açılış konuşması yapıldı. Ardından İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin Hatemi, Yeni Anayasa sürecinde Türkiye'nin tarihsel gelişimi yanı sıra, bu süreçte doğacak hukuki boyutları bütün yönleriyle değerlendirdi.

Konferansın son bölümünde soru-cevap şeklinde katılımcıların merak ettikleri hususlar, Prof. Dr. Hatemi tarafından cevaplandırıldı.

Katılımın olduğu konferansın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mitat Şahin,

Prof. Dr. Hüseyin Hatemi'ye plaket verdi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Özge Aydın,

tarafından da Prof. Dr. Hüseyin

Hatemi'ye çiçek takdim edildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Kafkas Üniversitesi2nde Yeni Anayasa Konulu Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement