Kars Emniyet Müdürlüğü 'Nün 'Bir Kitap Bir Dünya' Kitap Okuma Kampanyası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Kars Emniyet Müdürlüğü 'Nün 'Bir Kitap Bir Dünya' Kitap Okuma Kampanyası Sona Erdi

Kars Emniyet Müdürlüğü \'Nün \'Bir Kitap Bir Dünya\' Kitap Okuma Kampanyası Sona Erdi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatı mensupları ve ailelerine okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla, 02/12/2013-03/03/2014 tarihleri arasında düzenlenen “Bir Kitap Bir Dünya” adlı kitap okuma kampanyası sona erdi.

18.03.2014 17:20

Kars İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatı mensupları ve ailelerine okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla, 02/12/2013-03/03/2014 tarihleri arasında düzenlenen "Bir Kitap Bir Dünya" adlı kitap okuma kampanyası sona erdi.

Kitap okuma kampanyasına katılan ve dereceye girenlerin ödülleri İl Emniyet Müdürümüz Ercan Çakmak, tarafından verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, gerek teşkilat mensuplarına, gerekse çocuklara, okuma alışkanlığı kazanmaları, okuyarak kendilerine olan güvenlerini arttırmaları ve düşünce ufuklarının gelişmesine katkı sağlanması amacıyla uygulamaya konulan "Bir Kitap Bir Dünya" kitap okuma kampanyasında, dereceye girenler İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan değerlendirme komisyonu tarafından tamamlanarak dereceye girenler belli oldu.

Komisyon tarafından kampanyaya katılan personel arasında yapılan değerlendirme sonucunda, Polis Memuru İsa Barun birinci, Polis Memuru Sabri Doğan ikinci ve Şube Müdürü Tahsin Kılıç üçüncü oldu. Personel çocukları arasında yapılan değerlendirmede ise ortaöğretim birinci sınıf öğrencileri Emel Zehra Çakar birinci, Tuğçe Naz Akgül ise ikinciliği elde etti.

Dereceye girenlerin ödüllerini İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'tan aldı. Birincilere tablet PC, ikincilere fotoğraf makinesi, üçüncülere ise mp3 çalar hediye edildi.

Ödül töreninde konuşan Emniyet Müdürü Çakmak, kendisinin de okumayı çok sevdiğini ve fırsat buldukça okuduğunu belirtti. Çakmak, okuma alışkanlığı sayesinde zengin kelime dağarcığına sahip olunduğunu, çok okuyan kişinin etkileyici konuşarak insanlarla ilişkilerini güçlendirdiğini ve okumanın insandaki düşünce kapasitesini ve kültür düzeyini artırdığını kaydetti.

Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, boş zamanların televizyon izlemek veya yararlı olmayan işlerle uğraşmak yerine, kitap okuyarak değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Çakmak ayrıca bu güzel kampanyayı düzenleyen personele teşekkür ederek, devamını beklediğini ifade etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Emniyet Müdürlüğü 'Nün 'Bir Kitap Bir Dünya' Kitap Okuma Kampanyası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement