Kars Belediyesi Halk Günü Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kars Belediyesi Halk Günü Toplantısı

Kars Belediyesi Halk Günü Toplantısı

günleri gerçekleştirilen 'Halk Günü' toplantıları aralıksız devam ediyor.

24.04.2012 13:11

Belediye Başkanlığı'nca Salı ve Perşembe

günleri gerçekleştirilen 'Halk Günü' toplantıları aralıksız devam ediyor. Halk Günü toplantısına ilk kez AK Parti Kars İl Başkanlığı'ndan katılım oldu.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un her hafta vatandaşlar bir araya geldiği halk günü toplantısının bugünkü konusu ağırlıkla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin Kentsel Dönüşüm Projesi oldu.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, toplantıya katılan vatandaşlara biran evvel TOKİ 'ye tapu devirlerinin yapılması gerektiğini vurguladı.

Tapu devirlerinin biran evvel yapılması isteyen Başkan Bozkuş; "TOKİ'nin elemanları

burada çalışmlarını sürdürüyorlar. Sizler biran evvel tapu devirlerini yapmalısınız. Çünkü bu ayın sonunda TOKİ binaları yapmaya başlayacak" dedi.

Vatandaşlara söz hakkı verilen toplantılarda; mahalle ve sokaklarında yol, su, kaldırım, temizlik, park, kanalizasyon gibi sorunlarını dile getirme fırsatı buluyorlar. Vatandaşların şikayet ve sıkıntılarını tek tek not eden Başkan Bozkuş, toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine vatandaşların sorunlarının giderilmesi için talimat verirken, yapılıp yapılmadığını da takip ediyor.

Vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda bir ilkte yaşandı. AK Parti Kars İl Başkanlığı'ndan İl Yönetim Kurulu Üyesi Caner Demiral'da halk günü toplantısını takip edenler arasında yer aldı. Caner Demiral'ın toplantı süresince sık sık not alması dikkat çekti.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN OLUMLU KARŞILANDI

Öte yandan Halk Günü Toplantılarına ilk kez AK Parti İl Örgütü'nden katılım olması vatandaşları arasında memnuniyetle karşılandı.

Belediye Başkanı'nın sürekli yalnız bırakılmasının yanlış olduğunu ifade eden toplantıya katılan vatandaşlar; "AK Partili belediye başkanın yalnız kalması bizleri üzüyordu. Toplantıda AK Parti'den birilerinin olduğunu duyunca çok sevindik. Çünkü Başkan AK Partiyi temsil ediyor. Başkanın yaptığı çalışmalar olumlu veya olumsuz olarak direk AK Parti'ye yansıyor.

Yeni göreve başlayan il yönetimin bu tür toplantılara katılması çok güzel. İl Başkanı Ensar Erdoğdu, yeni yönetimi iyi oluşturmuş. Kendisine teşekkür ediyoruz.

En azından yapılan herşeyi görmüş olurlar. Biz başkanımızın yanındayız. Kars'a çok iyi hizmetler yaptı. Burada partili olan veya olmayan herkese eşit davranıyor. Kars'ın belediye başkanı olduğunu her fırsatta bizlere anlatıyor" diye duygularına dile getidiler.

Toplantıda Başkan Bozkuş, vatandaşları hızlı bir şekilde tapu devirlerini

TOKİ'ye yapmaları konusunda uyardı. Hiç kimsenin mağdur olmayacağını kaydeden Bozkuş, ne kadar çabuk tapu devirleri yapılırsa TOKİ'de o kadar çabuk binaları yapar diyerek vatandaşlardan çabuk olmalarını istedi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Belediyesi Halk Günü Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement