Karaosmanoğlu'nun Aday Gösterilmemesi Tepki Topladı - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu'nun Aday Gösterilmemesi Tepki Topladı

Karaosmanoğlu\'nun Aday Gösterilmemesi Tepki Topladı

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu’nun CHP’den yeniden aday gösterilmemesi Urla’da büyük tepki topladı.

11.02.2014 11:49

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu'nun CHP'den yeniden aday gösterilmemesi Urla'da büyük tepki topladı. Urlalılar, üç dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Karaosmanoğlu'nu tekrar başkan görmek istediklerini söylediler.

Bir yakının cenazesi için Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'nu Urlalılar büyük bir sevgi seli ve coşkuyla havaalanında karşıladı. Uçaktan iner inmez Urlalı hemşerilerinin coşkulu tezahüratları ile karşılaşan Karaosmanoğlu vatandaşlarla bir araya geldi. Urlalılar, MYK toplantısından Karaosmanoğlu'nun adının çıkmasına rağmen aday gösterilmemesine tepki göstererek "Selçuk Başkan herkesin başkanı. Sadece partililerinden değil her kesimden oy alan bir başkan. Partisinin geçen seçim oylarını arttıran ve il genelinde aldığı oylarla en üst sıralarda yer alan başkanımız neden aday gösterilmez anlamadık. Bizler başkanımızı istiyoruz" dediler.

"KOCAOĞLU NE DERSE RAZIYIZ"

Belediye başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ise, hemşerilerinin her zaman olduğu gibi yine yanında görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek "Beni çok duygulandırdınız. Her zaman yanımdasınız. Ben sizin hakkınızı ne yapsam ödeyemem. Biz her zaman beraberiz. Beraber yolumuza devam etmeyi istiyoruz. Hep birlikte Urla'da çok güzel çalışmalar yaptık ve devam eden çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz" dedi. Cezaevinden çıktığında bile bu kadar duygulanmadığını söyleyen Karaosmanoğlu, Urlalıları tek tek kucaklayarak teşekkür etti. Sık sık gözleri dolan ve konuşmakta zorlanan Karaosmanoğlu, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin başarılı olması için var gücümüzle çalışacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kocaoğlu ne derse ona razıyız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu'nun Aday Gösterilmemesi Tepki Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ÖZGÜR: SEN ARTIK KUMDA OYNA 1 0 Yanıtla

Advertisement