Karaosmanoğlu'ndan Taşeron İşçilere Sendika Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu'ndan Taşeron İşçilere Sendika Müjdesi

Karaosmanoğlu\'ndan Taşeron İşçilere Sendika Müjdesi

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, belediye personeliyle bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

10.03.2014 10:12

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, belediye personeliyle bir araya gelerek birlik mesajı verdi. Taşeron işçilere sendika sözü veren Karaosmanoğlu, "Ücret eşitsizliğini gidereceğiz" dedi.

Belediye çalışanları ile bir araya geldiği toplantıda taşeron işçilere sendika müjdesi veren başkan Karaosmanoğlu, belediyede çalışan işçiler arasındaki ücret eşitsizliğinden rahatsız olduğunu dile getirerek, "Belediyemizde görev yapan kadrolu işçiler ile taşeron şirket üzerinden çalışan işçilerimiz arasındaki ücret eşitsizliği beni çok rahatsız ediyor. Her ay maaşları verirken içim sızlıyor. Bu dengesizliği gidermek için taşeron üzerinden çalışan arkadaşlarımızı sendikalı yapacağız. Onların da sosyal haklardan faydalanmaları en doğal hakları ve bu konuda çalışmalara başladık. İlk yapacağımız iş bu olacak. Buradan namus sözü veriyorum ki bu işi yapacağım" dedi.

Urla'ya hizmet etmeye devam edeceğiz

Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, "Biz bugünlere ekmeğimizi bölüşe bölüşe geldik. Sizlerin güveni ve desteği ile Urla'ya hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Partisinin aday göstermemesi sonrası aday olmayı düşünmediğini ancak aday olması konusunda gerek belediye çalışanlarından gerekse halktan gelen baskılar ve talepler sonrası aday olmaya karar verdiğini dile getiren Karaosmanoğlu, "Daha önce içinde bulunduğum partimin gösterdiği adayın yanlış olduğunu, partiyi kucaklayamayacağını, seçimi kazansa dahi başarılı olamayacağını biliyorum. Ancak bunu seçim sonrası partinin yaptığı hatayı yaşayarak görmesini istedim. Fakat sizlerden ve çevremden aday olmam konusunda gördüğüm istek karşısında aday oldum. Çünkü biz Urla'nın bugünlere gelmesi için çok çaba sarf ettik, pek çok zorluğu göğüsledik ve bedeller ödedik. Bunun heba olmasına gönlüm razı gelmedi" dedi.

Olası bir değişiklikte pek çok kişinin canının yanacağını dile getiren Karaosmanoğlu, "Hepimiz bir topan ekmek için çalışıyoruz. Onun için bu düzen bozulmasın, 5 yıl daha bu güzel birlikteliğimiz devam etsin dedim ve sizlerin de yanımda olduğunu bilerek seçime girmeye karar verdim" dedi.

Yerel seçimin genel seçim havasına sokulmaya çalışıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, "'İnsanları umacı var seni yer bak' diye aba altından sopa göstererek oyların bölünmesini izin vermeyin diye korkutuyorlar. Yok böyle bir şey. Bu seçim yerel seçim ve bizim siyasetimiz sadece Urla ile sınırlı. Bizler Urla'da rahatlıkla derdimizi, sıkıntımızı paylaşabileceğimiz, kapısını çalabileceğimiz, Urla'ya en iyi hizmeti yapacak kişi seçeceğiz. Bu seçimi ülke siyaseti alanına sokmak son derece yanlış. Ancak onların tek tutundukları dal bu. O nedenle bu oyunlara gelmeyin" dedi.

"Acemi nalbant nal nallamasını gavur eşeğinde öğrenirmiş" diyen Karaosmanoğlu, "Bizler gavur değiliz ve bize acemi lazım değil" dedi.

6 yıl boyunca CHP'de siyaset yaptığını ancak hiçbir gün partinin kendisini benimsemediğini de vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "CHP'de bulunduğum 6 yıl boyunca hiçbir söz hakkım olmadı. Ne belediye meclis üyelerinin belirlenmesin de ne de parti ile ilgili başka konularda. O nedenle CHP'nin belediye başkan adayının meclis üyesi olarak ben belirlemedim" dedi.

Sık sık alkış ve tezahüratlarla konuşması bölünen Karaosmanoğlu, bu güzel birliktelik sayesinde seçimi başarıyla geçip nisan ayında hep birlikte bunun kutlamasını yapacaklarına inandığını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu'ndan Taşeron İşçilere Sendika Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement