Karaosmanoğlu Köy Ziyaretlerine Zeytineli Köyü ile Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu Köy Ziyaretlerine Zeytineli Köyü ile Devam Etti

Karaosmanoğlu Köy Ziyaretlerine Zeytineli Köyü ile Devam Etti

DSP Urla Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu köy ziyaretlerine devam ediyor.

26.02.2014 11:14

DSP Urla Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu köy ziyaretlerine devam ediyor. Hafta sonu Özbek, Gülbahçe ve Balıklıova köylerini ziyaret eden Karaosmanoğlu, geçtiğimiz akşam Zeytineli köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Urla Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu meclis üyesi adaylarıyla birlikte köy ziyaretlerini sürdürüyor. Zeytineli köyünde bir eve misafir olan Karaosmanoğlu ve meclis üyeleri köylülerin sorunlarını dinledi. Özellikle köy kadınları Urla'ya ulaşım konusunda yaşadıkları zorlukları dile getirirken alt yapısı olmayan köyde fosseptiklerin vidanjörlerle boşaltıldığını bunun da ekonomik açıdan köylüyü zorladığı ifade edildi. Bir minibüsle ulaşım sorununun giderilebileceğini dile getiren Karaosmanoğlu, vidanjör konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ev ziyaretinin ardından köy kahvesine geçen Karaosmanoğlu ve meclis üyesi adayları yeni bütünşehir yasası ile köylerin mahalle statüsüne geçeceğini ancak var olan durumda bir değişiklik olmayacağını, köy mallarının yine köy ve köylünün kullanacağını vurguladı. Karaosmanoğlu, "Beni tanıyorsunuz. Bugüne kadar sizleri kandırmadım. Yapamayacağım işlerin sözünü vermedim. Hep birlikte el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Köydeki imeceyi ilçemizin geneline yayacağız ve belediye imkanlarını hep birlikte paylaşacağız" dedi.

Köylüler, Başkan Karaosmanoğlu'na güvendiklerini ve her zaman yanında olduklarını söyleyerek "Başkanımız Karaosmanoğlu'na bizlerden tam destek" dediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu Köy Ziyaretlerine Zeytineli Köyü ile Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement