Karaman'da AK Parti'nin Kuruluşunun 11. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Karaman'da AK Parti'nin Kuruluşunun 11. Yıldönümü Kutlandı

Karaman\'da AK Parti\'nin Kuruluşunun 11. Yıldönümü Kutlandı

Karaman'da, AK Parti kuruluşunun 11.yıldönümünü partililere verdiği iftar yemeği ile kutladı.

15.08.2012 12:52

Karaman'da, AK Parti kuruluşunun 11. yıldönümünü partililere verdiği iftar yemeği ile kutladı.

Otağ Öğretmenevi Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili eşleriyle birlikte katıldı. AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli yaptığı konuşmada, "Türkiye aşkı ve millet sevdasıyla çıktığımız uzun ve meşakkatli yolda ilerlemenin kuruluş yıldönümü olan 14 Ağustos 2012, yani bugün AK Partimizin 11. yıldönümünü ülke ve millet sevdamız, hizmet aşkımız, eser üretme şevkimiz daha artmış olarak kutluyor olmanın hazzını hep beraber yaşıyoruz" dedi. Bizim derdimiz sadece bu aziz millete hizmet etmektir diyen Dereli, "Buna mani olmak isteyen ister içerden, ister dışarıdan özellikle bu girişimlerimize yönelik son derece haksız itham ve iddialara da kulak asmıyoruz. Biz doğru bildiğimizi yaptığımıza inanıyor, bundan sonra da doğrudan şaşmadan, yolumuza devam edeceğiz. Değerli halkımızla, Milletvekillerimizle, teşkilatımızla, tüm belediye başkanlarımızla, il genel meclisi üyelerimizle, belediye meclisi üyelerimizle, hep birlikte dağ taş demeden ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane dolaşacağız. Tek tek her vatandaşımıza ulaşacağız" diye konuştu.

AK Parti Karaman Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan da, AK Parti'nin kuruluş yıldönümü olan günün Türkiye'nin bayramı olduğunu söyledi. Elvan, "Biz bir aileyiz, bayramlaşmak için bir aradayız. Bugün bizim bayramımız. AK Parti ile Türkiye değişti, Türkiye lider ülke oldu. Şöyle ki, Dünya'da gündemi belirleyen bir Türkiye var şimdi. Yardım alan değil, veren bir Türkiye var. Düne kadar İMF'nin sözleri altında ezilen Türkiye, bugün İMF'ye borç verir hale gelmiştir. AK Parti'nin hedefi 2023'dür ve o zaman Türkiye dünyanın en gelişmiş ülkesi olarak ismini zirveye yazdıracaktır. O kadar büyük işler başardık ve bunu herkes görüyor, kabul ediyor. AK Parti kalkış dönemindedir, daha yapacağımız çok şey var. Altyapıyı oluşturacağız ve Türkiye'nin yıldızı, Genel Başkanımız, Başbakanımız, mimarımız Recep Tayyip Erdoğan idaresinde parlamaya devam edeceğiz" dedi. Çağdaş ve gelişmiş bir parti olduklarının da altını çizen Elvan, "Bugüne kadar 550 bin konut yapan bir iktidar var Türkiye'de. Düne kadar kadınımızın değeri yoktu ülkemizde ama bugün bizimle birlikte kadınımız yüceltildi, layık olduğu yere geldi. 7'den 70'e kadar, kim darda ise hükümetimiz onun yanında, onun yardımına koşmuştur, koşmaya da devam edecektir. Sosyal devlet anlayışımız ile dünyaya örnek oluyoruz. Büyümeye devam edeceğiz, yeter ki birliğimizin, beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyin, ülke adına yapacak daha çok işimiz var" diye konuştu.

Milletvekili Mevlüt Akgün ile Belediye Başkanı Kamil Uğurlu da birer selamlama konuşması yaptı. AK Parti'nin kuruluşunun 11. yıldönümü nedeniyle verilen iftar yemeğine partililer büyük ilgi gösterdi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da AK Parti'nin Kuruluşunun 11. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement