Karaman'da Ak Parti, İl Genel ve Belediye Meclis Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Ak Parti, İl Genel ve Belediye Meclis Adaylarını Tanıttı

Karaman\'da Ak Parti, İl Genel ve Belediye Meclis Adaylarını Tanıttı

Karaman’da AK Parti İl Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adaylarını düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı.

24.02.2014 13:04

Karaman'da AK Parti İl Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adaylarını düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı.

Parti İl Binası'nda düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Kerim Dereli, "Aday adaylığıyla başlayan bu süreci yakından takip ettik. Bu süreç bizi çok memnun etti. 150'ye yakın başvuru oldu. Yüksek vasıflı aday adaylarımızdan komisyonlarla meclis üyesi listelerimizi titiz bir çalışmanın ardından tamamladık. Listeleri seçim kuruluna teslim ettik. Aday adaylığı başvurusunda bulunan ve partimize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bakanlarımız Ahmet Davutloğu ve Lütfi Elvan beyefendilerinin seçim çalışmaları kapsamında Karaman'a gelip miting yapacaklar. Daima millet daima hizmet diyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan'da, "Başbakanımızın önderliğinde Karaman'ımız 2023 vizyonunda hak ettiği yeri alacak. Teşkilatımızla, Karaman halkımızla, Karaman'ı hak ettiği markaya, kent kültürüne kazandıracağız. Büyükşehir kanunu geçti, bunun akabinde Bütünşehir çalışmaları başladı. Biz Karaman'ı Bütünşehirler arasına almak için çalışacağız. Büyükşehirlerden sonra gerçekleşecek olan bütün şehrimizde yönetimi arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Gerek alt yapı, gerek ulaşım projeleriyle Karaman'ı bir cazibe merkezi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisine aday olanlar tek tek ismi okunarak basına tanıtıldı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da Ak Parti, İl Genel ve Belediye Meclis Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement