Karaman Belediyesi 10 Bin Kişiye İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Karaman Belediyesi 10 Bin Kişiye İftar Verdi

Karaman Belediyesi 10 Bin Kişiye İftar Verdi

Karaman Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca şehri karış karış gezerek farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası son olarak Aktekke Kent Meydanı’na kuruldu.

01.07.2016 15:35

Karaman Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca şehri karış karış gezerek farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası son olarak Aktekke Kent Meydanı'na kuruldu.

Karaman Belediyesi tarafından bu yıl on üç ayrı noktada kurulan iftar sofralarının son durağı Aktekke Kent Meydanı oldu. 10 bin kişinin katıldığı iftar yemeğine, Karaman Valisi Süleyman Tapsız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, iftar saatinden önce programın gerçekleştiği alana gelerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da yaptığı selamlama konuşmasında, vatandaşlara hayırlı iftarlar dileyerek, güçlü bir Türkiye için önümüzdeki dönemde de ülkemizin büyüme performansını, üretimini, ihracatını, istihdamını ve yatırımlarını artırmaya devam edeceğini vurguladı.

Akşam ezanının okunması ile birlikte iftara katılan binlerce kişi toplu bir şekilde iftarlarını açtılar. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman Belediyesi 10 Bin Kişiye İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement