Karaloğlu'ndan Siyasi Partilere "Geri Dönüşüm" Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Karaloğlu'ndan Siyasi Partilere "Geri Dönüşüm" Çağrısı

Karaloğlu\'ndan Siyasi Partilere "Geri Dönüşüm" Çağrısı

Yüksek seçim Kurulu tarafından seçime girebileceği açıklanan siyasi partilerden Bursa’da aday gösteren partilerin il başkanları ile bir araya gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yapılacak propaganda çalışmalarında geri dönüşüm malzemesi kullanımına ve ses kirliliğine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

11.02.2014 15:55

Yüksek seçim Kurulu tarafından seçime girebileceği açıklanan siyasi partilerden Bursa'da aday gösteren partilerin il başkanları ile bir araya gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yapılacak propaganda çalışmalarında geri dönüşüm malzemesi kullanımına ve ses kirliliğine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Çarşamba'daki vilayet binasında Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Vedat Müftoğlu, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Cemalettin Torun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hasan Toktaş, 0Demokrat parti (DP) İl Başkanı Üstün Tunagil, Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mehmet Atamca ve diğer il başkanları hazır bulundu. Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği seçim takvimi doğrultusunda propaganda çalışmalarının devam ettiğini kaydeden ve bugüne kadar Bursa'da olumsuz herhangi bir olayın yaşanmadığını belirten Vali Karaloğlu, 30 Mart tarihine kadar da tatsız bir olayın yaşanmayacağını beklediklerini ifade etti. Toplantıya katılan siyasi parti temsilcilerine teşekkür eden Karaoğlu, "İlimizde seçim propagandası yapılmasına yönelik olarak yaklaşık 120 civarında seçim bürosu açıldı ve açılmaya da devam ediyor. 30 Mart'a kadar yapılacak propaganda ve diğer faaliyetlerle ilgili olarak benim ifade etmek istediğim iki husus bulunmaktadır. Bursa'da şu ana kadar seçim süreci ve propaganda çalışmaları gayet olumlu geçiyor" diye konuştu.

"GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMESİ KULLANILMALIDIR"

Seçim propagandası ve ilan, reklam, afiş gibi çalışmalara yönelik malzemelere de değinen Karaloğlu, "İl başkanlarımızın bilgisi dahilinde yürütülecek çalışmalarda güzel Bursa'yı kirletmemek için geri dönüşüm malzemesi kullanılacağına inanıyorum. Çevre temizliği kadar ses kirliliğinin de önemli olduğu kanaatindeyim. Gerekenin yapılacağından hiç şüphem yok" dedi.

Toplantıda, siyasi parti temsilcilerine seçime yönelik alınan tedbirler anlatıldı ve seçime dair her türlü bilginin bulunduğu Bursa için özel hazırlanmış kitapçık dağıtıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaloğlu'ndan Siyasi Partilere 'Geri Dönüşüm' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement