Karaçoban'da 30 Ağustos Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Karaçoban'da 30 Ağustos Coşkusu

Karaçoban\'da 30 Ağustos Coşkusu

Erzurum'un Karaçoban İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90.yıldönümü düzenlenen törenlerle coşku içerisinde kutlandı.

30.08.2012 12:06

Erzurum'un Karaçoban İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıldönümü düzenlenen törenlerle coşku içerisinde kutlandı.

Tören Cumhuriyet Caddesinde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını ardından Garnizon Komutanı Yüzbaşı Muharrem Aydın tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Aydın konuşmasında, Erzurum Kongresini ve sonrasındaki gelişmeleri anlattı. Son dönemler de yaşanan terör olaylarına da değinen Yüzbaşı Aydın, Devletin bölünmez bütünlüğüne kastedilemeyeceğini ve halkımızın bu tür oyunlara gelmeyeceğini vurguladı.

Şiirlerin okunmasını ardından tören sona erdi. Program kapsamında İlçe Kaymakamı Cevat Çelik makamında tebrikleri kabul etti.

Törene İlçe Kaymakamı Cevat Çelik, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Muharrem Aydın, Belediye Başkanı Sedat Gümüş, İlçe Emniyet Amiri Engin Korkmaz, Daire Amirleri ve Askeri erkan katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaçoban'da 30 Ağustos Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement