Kamu-Sen Üyelerinin Maaş Zammı Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Kamu-Sen Üyelerinin Maaş Zammı Tepkisi

Kamu-Sen Üyelerinin Maaş Zammı Tepkisi

Eskişehir'deki Türkiye Kamu-Sen üyeleri, maaş zammına tepki göstermek için Adalar Saatli Park içinde bir araya gelerek bordrolarını yaktı.

15.01.2014 15:35  Güncelleme: 15:34

Eskişehir'deki Türkiye Kamu Sen üyeleri, maaş zammına tepki göstermek için Adalar Saatli Park içinde bir araya gelerek bordrolarını yaktı.

Eylem öncesi bir konuşma yapan Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi İbrahim Dursun, memurların maaşlarını aldıklarını ve acı gerçekle yüzleştiğini belirtti. İktidarı destekleyen ve toplu görüşme masasında hükümetten yana olan konfederasyona tepki gösteren Dursun, "Malum konfederasyon 123 lirayı anlata anlata bitiremedi. Bir yılda ailenin zorunlu harcamaları 179 lira artmışken, 123 lira zamma 'Evet' diyenler, memurun karşısına ne yüzle çıkacak? Aylardır memurları pembe yalanlarla aldatıp gününü gün edenler, 'Toplu sözleşme ikramiyesini 45 liradan 60 liraya çıkardık' diyerek bir yıl sonra yapılacak artışları da sanki bugün yapılmış gibi göstermeye çalışanlar, bugün memurun karşısına ne yüzle çıkacak?" diye sordu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamu-Sen Üyelerinin Maaş Zammı Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement