Jandarma Komutanı, Belediye Başkan Yardımcısı Oldu - Son Dakika
Yerel

Jandarma Komutanı, Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Jandarma Komutanı, Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Torbalı Belediye Başkan yardımcılığı için İlçe Jandarma Komutanlığından ayrılan Yüzbaşı Ülker Yener, makamına oturdu.

24.04.2013 13:01  Güncelleme: 13:28

Torbalı Belediye Başkan yardımcılığı için İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan ayrılan Yüzbaşı Ülker Yener, makamına oturdu.

İlk mesai gününe dün yaşayan Ülker'e, Torbalı Kars-Ardahan-Iğdırlılar Derneği yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda kendisi de Ardahan'lı olan Yener Ülker, hemşerileri ile hasret giderdi. Ömer Şentürk, Yıldız Sivrikaya ve İlyas Çimen'in ardından, Torbalı Belediyesi'nde 4. başkan yardımcısı olarak göreve başlayan Yener Ülker, memur statüsünde hizmet verecek.

2011 yılında Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinden Torbalı'ya atanan eski İlçe Jandarma Komutanı Yener Ülker, görevinden geçtiğimiz hafta istifa etti. Meslekte 22 yılını bitiren Ülker, bundan böyle Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yardımcısı olarak görev yapacak.

Oldukça başarılı bir asker olan Yener Ülker, mecburi hizmet süresini tamamladıktan sonra özel kanunlarla kurumlar arası geçiş yapma hakkına sahip oldu. Bu hakkını kullanmak isteyen Ülker, Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden ayrıldı. Ülker'in kurum değiştirme isteği İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından da onaylandı. Geçiş işlemlerini tamamlamak için geçtiğimiz hafta Ankara'ya giden Ülker'in ilişiği, geçtiğimiz cuma günü resmen kesildi ve ardından belediyedeki görevine başladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarma Komutanı, Belediye Başkan Yardımcısı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement