İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'ten CHP İl Başkanı Sarı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'ten CHP İl Başkanı Sarı'ya Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet\'ten CHP İl Başkanı Sarı\'ya Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu tarafından il başkanı olarak seçilen Bülent Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

09.01.2023 16:43  Güncelleme: 16:47

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu tarafından il başkanı olarak seçilen Bülent Sarı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Hürriyet, Harun Özgür Yıldızlı'nın istifasının ardından CHP Kocaeli İl Başkanı seçilen Sarı'yı ziyaret etti. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve koordinatörleri ile CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya'nın da yer aldığı ziyarette Hürriyet, "Size ve yönetiminize hayırlı ve uğurlu olsun. Önümüzdeki seçim tüm Türkiye için önemli bir seçim olacak. Bu dönemde sizlere başarılar diliyoruz. Seçim sürecinde bize düşen ne varsa destek vermeye hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarı ise "Ziyaretiniz bizim için onur ve gurur oldu. Yakın zamanda seçim ile ilgili çalışmalara başlayacağız. Çok koşturup çok çalışacağız. İzmit Belediyesi hizmetleriyle lokomotif bir belediyedir. Bu anlamda bize güç veriyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'ten CHP İl Başkanı Sarı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement