İzmir'in Nabzını Tutan Taksiciler Denizli'ye Güveniyor - Son Dakika
Yerel

İzmir'in Nabzını Tutan Taksiciler Denizli'ye Güveniyor

İzmir\'in Nabzını Tutan Taksiciler Denizli\'ye Güveniyor

İzmir Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden, AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli’ye taksicilerden ‘sarı’ destek geldi.

26.03.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Otomobilciler Odası'nı ziyaret eden, AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli'ye taksicilerden 'sarı' destek geldi. Halk arasında 'doğal araştırma şirketi' tanımıyla bilinen taksiciler, araçlarındayerel seçimler üzerine sohbet ettikleri müşterilerinin çoğunluğunun, AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli'yi tercih ettiklerini belirttiler.

3 bin üyesi bulunan odanın kamuoyu araştırma şirketi gibi çalıştığına dikkat çeken Denizli, "İzmirli bir taksici günde en az 30 kişi ile temas kuruyor. Taksi müşterilerinin çoğunluğu İlknur Denizli'yi tanıdığını ve başarılı bulduğunu ifade etmiş. Yüzde 20'lik bir kesim ise Hakan Tartan'a beğendiğini belirtmiş. Bu ne benim bir tahminimdir, ne de profesyonel kamuoyu araştırma şirketlerinin raporudur. Tamamen doğal yollarla elde edilmiş bir sonuçtur." dedi.

YÜZDE 20 KARARSIZ SEÇMEN VAR

Seçim çalışmaları ve Konak'taki son durum üzerine değerlendirme yapan Denizli, ilk defa İzmir'de yüzde 20'lik kararsız bir seçmenin olduğuna belirterek, bu kişilerin son 48 saatte kararını vereceklerini söyledi. Denizli, "Terazinin sol tarafında annemin-babamın partisi, sağ tarafta ise kentin geleceği var. Yani hala geleneksel tavırla yenilikçi bakış arasında gidip gelen çok vatandaşımız var. Bunların da özellikle sahil kesiminde olduğunu düşünüyorum. Ancak onların da İzmir'in durumuna, Konak'ın haline üzüldüklerini ve klasik siyaset açmazından sıyrılarak çocuklarının geleceği için, altyapı sorunları çözülmüş,modern ve huzurlu bir kentte yaşamak için AK Partiye oy vereceklerini biliyorum.Hayallerimiz ve heyecanlarımız bir. Umarımonlarında desteğini alarak hayallerimize daha çok kişiyi ortak edebiliriz" diye konuştu.

BELEDİYECİLİK, İNSANA VE HAYATA DOKUNMAKTIR

Gittiği mahallelerde gördüğü manzara karşısında artık dayanamadığını anlatan Denizli, insanların evlerine ulaşmak için patika yollardan gitmek zorunda kaldığını belirtti. Buna benzer birçok manzara ile karşılaşan dile getiren Denizli sözlerini şöyle bitirdi: "On yıldır buralara yol gitmemesini,hizmet götürülememesini anlayamıyorum.Bunun belediyecilik, yöneticiliksorumluluğuyla izah edilecek yanı yok. En mağdur ilçe Konak. Çağdaş medeni bir kent olduğumuz ile övünüyoruz ama hala bir trafik lambası olmayan mahallelerimiz sokaklarımız var.Belediyecilik oy istediğin,hizmet vaad ettiğin insanlarının hayatını kolaylaştırmak, dertlerine ortak olmaktır. Belediyecilik, şehrin ve insanın hayatına dokunmaktır." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'in Nabzını Tutan Taksiciler Denizli'ye Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement