İzmir Fuarı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

İzmir Fuarı'na Doğru

İzmir Fuarı\'na Doğru

82.Kez kapılarını ziyaretçilerine açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF), Orkide'nin sponsorluğunda Yöresel Lezzetler Festivali gerçekleştirilecek.82 yıldır ziyaretçilerinin uğrak noktası haline gelen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu...

27.08.2013 12:32

82. Kez kapılarını ziyaretçilerine açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF), Orkide'nin sponsorluğunda Yöresel Lezzetler Festivali gerçekleştirilecek.

82 yıldır ziyaretçilerinin uğrak noktası haline gelen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yılki etkinliklerinin kapsamında İZFAŞ tarafından Orkide sponsorluğunda ve Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu işbirliği ile Yöresel Lezzetler Festivali düzenlenecek. İZFAŞ toplantı salonunda gerçekleştirilen basın toplantısına İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice ve Orkide Yağları Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ercan Erol katıldı.

Mutfak kültürünün Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyen Örs, "Türkiye'nin ve İzmir'in mutfak kültürünü 82. İEF'de sergileyeceğiz. Ziyaretçilerimin yöresel lezzetleri beğeneceklerine inanıyoruz. Bu yılki fuarımızın ayrı bir özelliğide EXPO 2020 süreci ile bir tutulması. Yemek kültürümüzle, teması sağlık olan EXPO 2020 sürecine gereken katkıyı göstereceğiz" dedi.

Fuar süresince farklı yörelerin mutfaklarının sergileneceği Yöresel Lezzetler Festivali'nde Hatay, Erzurum, Malatya, Mersin, Trakya, Tekirdağ, İnegöl, Bursa, Hatay, Gaziantep ve Ege mutfağından oluşan birbirinden lezzetli yöresel yemekler fuar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Yöresel Lezzetler Festivali, 13.00 -23.00 saatleri arası Basmane Kapısı girişinde yer alacak ve çeşitli etkinlikleri ile ziyaretçilerini ağırlayacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Fuarı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement