İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yılı - Son Dakika
Yerel

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yılı

İstiklal Marşı\'nın Kabulünün 94. Yılı

İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle özel bir okul tarafından hazırlanan program ilgiyle izlendi.

12.03.2015 11:41

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle özel bir okul tarafından hazırlanan program ilgiyle izlendi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Jan. Kıdemli Albay Metin Alkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda daha sonra Tarih Öğretmeni Ayşe Karakaya tarafından yapılan konuşmada, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatı hakkında bilgiler verildi.

Karakaya'nın konuşmasının ardından okul öğretmen ve öğrencileri tarafından Mehmet Akif Ersoy'un çeşitli şiirleri seslendirildi.

Program Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan belgesel gösterimi ve İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement