İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Devre Arası Kampı - Son Dakika
Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Devre Arası Kampı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor\'un Devre Arası Kampı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.

03.01.2013 14:24

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.

Turuncu-lacivertli futbolcular, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın eğitim programında olması nedeniyle yardımcı antrenör Ercan Kılıç gözetiminde Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Oteli'nin futbol sahalarında antrenman yaptı.

Kondisyon, pas çalışması ve yükleme yapan futbolcular, antrenmanı yarı sahada iki takım halinde maç yaparak tamamladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Turgay ve izinli olan Metin Depe katılmadı.

Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Zeki, Bülent Korkmaz'ın gelmesiyle takımın toparlandığını, son haftalarda yaptıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Ekrem ise ilk yarının pek parlak geçmediğini, Bülent hoca ile çıkışa geçtiklerini belirtti. Sahada özlenen Büyükşehir Belediyespor'u izlettireceklerini dile getiren Ekrem, "Kadro olarak iyiyiz. Daha iyi yerleri hak ettiğimizi düşünüyorum. Sadece kötü bir deneyim yaşadık. Bundan da dersler çıkardık. Şu an tam hedeflediğimiz yerde olmasak da devre itibarıyla bitirdiğimiz yer, bizi mutlu etti. Hazırlıklarda bu ivmeyi devam ettirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Geçen sene Türkiye Kupası finali ile Avrupa hedefine yaklaştıklarına değinen Ekrem, "Bunu yakalayabilmeyi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek istiyoruz" dedi.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Devre Arası Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement