İnebolu Belediyesi, Bursa Kastamonu Günlerinden Döndü - Son Dakika
Yerel

İnebolu Belediyesi, Bursa Kastamonu Günlerinden Döndü

İnebolu Belediyesi, Bursa Kastamonu Günlerinden Döndü

Bu yıl ilk defa düzenlenen Bursa Kastamonu Günlerine, son yıllarda turizm konusunda yaptığı atılımlarla sık sık adından söz ettiren İnebolu, damgasını vurdu.

18.04.2012 13:11

Bu yıl ilk defa düzenlenen Bursa Kastamonu Günlerine, son yıllarda turizm konusunda yaptığı atılımlarla sık sık adından söz ettiren İnebolu, damgasını vurdu.

Bursa Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikte İnebolu Belediyesi ile İnebolu Kaymakamlığı tarafından hazırlanan stantlar büyük ilgi gördü. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde İnebolu Belediyesi Heyamola ekibi gösterisini sundu.

İnebolu'dan kamyonlara yüklenerek Bursa'ya İnebolu'nun gururu İstiklal Madalyasının Rölyefi, Atatürk Heykeli, Aşı Boyalı İnebolu Evi Maketi, Gazi İnebolu'nun Milli Mücadele Zaferi Amillerinden Denk Kayığının sergilendiğini belirten İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, stantlarının davetliler tarafından büyük ilgiye maruz kaldığını belirtti. Başkan Uzuner Ankara'dan sonra Bursa'da da İnebolu'yu en iyi şekilde tanıttıklarına inandığını ifade etti. İnebolu'nun turizm ve etkinlikler anlamında cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerinin altını çizen Uzuner, İnebolu'nun tanıtımını katıldıkları fuarlarda yaparak turist çekmeyi istediklerini söyledi. Stantlarını gezen davetlilere İnebolu'nun görülmeye değer bir ilçe olduğunu aşılamaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Uzuner, yaklaşan yaz mevsiminde katıldıkları fuarlardaki tanıtımların dönüşünü fazlasıyla alacaklarını ve ilçeye beklentilerin ötesinde bir turistin gelmesini beklediklerini ifade etti.

Ayrıca Uzuner, Anadolu Arastası Projesinin gerçekleştirileceği alanı görmek ve proje tanıtımı için Bursa Kastamonu evinin Nilüfer/Balattaki Bursa Kastamonu evinin ziyaretinde bulunuldu.

Ayrıca İnebolu Belediyesi standının yanı sıra İnebolu Kaymakamlığı da davetlilerden ilgi gördü. İnebolu Kaymakamlığı adına fuara Türk Ocağı Sorumlusu Nurhayat Ergün katıldı. Ergün, Bursa'da stantlarını ziyaret edenlere ebru yaptırarak, 'Bu Serpuşun Adına Şapka Denir' adı altında sunum gerçekleştirdi.

(Vİ-

18.04.2012 12: 44: 19

TSI

NNNN - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnebolu Belediyesi, Bursa Kastamonu Günlerinden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement