Ilgın'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Ilgın'daki Trafik Kazası

Ilgın\'daki Trafik Kazası

Konya'nın Ilgın İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 7 Kişiden, 3'ü Çocuk 6 Kişinin Cenazesi, Aileye Tahsis Edilen Yolcu Otobüsünün Bagajına Konularak Manisa'ya Götürüldü

23.06.2010 20:37

Konya'nın Ilgın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kişiden, 3'ü çocuk 6 kişinin cenazesi, aileye tahsis edilen yolcu otobüsünün bagajına konularak Manisa'ya götürüldü.

Kazada hayatını kaybeden 6 kişinin yakınları, cenazeleri almak için Manisa'dan Konya'nın Ilgın ilçesine geldi.

Ablası, damadı, kızı ve 3 torununu kazada yitiren Mahmut Güner ve beraberindeki yakınları, Yıldız (63), Ayetullah (31), Melike (29), ikiz kardeşler Ceren (2), Hayal (2) ve Caner Güner'in (3) cenazelerini 4 ayrı tabut içinde Ilgın Devlet Hastanesinden teslim aldı.

Tabutlar, hastane bahçesinde aileye tahsis edilen yolcu otobüsünün bagajına yerleştirildi. Bu sırada, ölenlerin yakınları ve bazı hastane görevlileri gözyaşlarına hakim olamadı. Daha sonra otobüs, Manisa'ya doğru yola çıktı.

Kazada hayatını kaybeden 7. kişi olan Mustafa Çokur'un cenazesinin ise Diyarbakır'da toprağa verilmek üzere bugün geç saatlerde hastaneden teslim alınması bekleniyor.

Bugün sabah erken saatlerde, Ilgın'ın Argıthanı beldesinde 64 LD 377 plakalı kamyonetin, 27 F 9640 plakalı otobüse çarptıktan sonra karşı şeride geçerek 34 EZ 2760 plakalı otomobille çarpışması sonucu 3'ü çocuk toplam 7 kişi hayatını kaybetmişti.

(BO-MAT-ARD) - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ilgın'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement