İl Genel Meclisi Mayıs Dönemi Toplantıları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi Mayıs Dönemi Toplantıları Sürüyor

İl Genel Meclisi Mayıs Dönemi Toplantıları Sürüyor

Erzurum İl Genel Meclisi Mayıs Dönemi toplantılarına bugün yapılan oturumla devam edildi.

10.05.2012 17:15

Erzurum İl Genel Meclisi Mayıs Dönemi toplantılarına bugün yapılan oturumla devam edildi. İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil Başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi üyeleri, 9 maddeden oluşan gündemi değerlendirdi.

Toplantıda; açılış ve yoklamanın ardından Meclis Başkanlığına sunulacak gündemin okunmasıyla başladı. Erzurum İl Özel İdaresi Bütçesinden Köylere Hizmet Götürme Birliklerine Yardım Yapılması Hakkında Yönetmelik ile ilgili Mevzuat ve Karar Takip Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülüp karara bağlanmasının ardından, İl Özel İdaresinin 2011 yılı kesin hesabı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor görüşüldü.

5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 12. Maddesi gereği, İl Genel Meclisi Toplantılarına bir ay ara verilmesi gerektiğinden, 2012 çalışma yılı için İl Genel Meclisince tatil ayının belirlenmesi konusu, İl Genel Meclisi Üyelerinden gelen öneriler doğrultusunda oylandı. İl Genel Meclisi, geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi Ağustos ayında İl Genel Meclisi Toplantılarının bir ay boyunca tatil edilmesi, yapılan oylama sonucunda kabul edildi.

Oylamanın ardından, Erzurum Kültür Turizm ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün yapısı ve teşkilatlanması hakkında Kültür Turizm ve Sosyal İşler Komisyonu tarafından hazırlanan rapor görüşüldü. Orman Bölge ve İşletme Müdürlüğü'nün 2012 yılında orman köylülerine yapacağı fide çalışması ve güneş enerjisi çalışmaları hakkında Tarım ve Orman Komisyonu tarafından hazırlanan raporların görüşülmesiyle toplantı sonlandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Mayıs Dönemi Toplantıları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement