İkçü Medyanın İhtiyacına Göre Eleman Yetiştirecek - Son Dakika
Yerel

İkçü Medyanın İhtiyacına Göre Eleman Yetiştirecek

İkçü Medyanın İhtiyacına Göre Eleman Yetiştirecek

İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Soydan: "Temel amacımız, teoriyi ıskalamadan uygulaması da olan bir bölümle öğrenci arkadaşlarımıza sağlıklı eğitim verip 4 yıl boyunca o arkadaşlarımızın uygulama anlamında da boşluklarını doldurup sektöre.

09.09.2014 15:47

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)  bünyesinde kurulan Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü, medya sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli personeli sağlama hedefiyle yola çıktı.

İKÇÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Gökçe, fakülte bünyesindeki Medya ve İletişim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Murat Soydan ve Gazetecilik Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Elif Koralp Özel ile Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Mehmet Güldaş'ı ziyaret etti.

Gökçe, ziyarette yeni kurulan fakültelerinin 13 bölümden oluştuğunu belirterek, başta medya ve iletişim olmak üzere tüm bölümleriyle öğrencilere verecekleri uluslararası standartlarda eğitimle çok iddialı olduklarını söyledi.

Soydan da Türkiye'de medya sektörüne eleman yetiştiren çok sayıda iletişim fakültesi bulunduğunu ancak kendilerinin verecekleri eğitimle farklı bir konumda olacaklarını belirterek, "Temel amacımız, teoriyi ıskalamadan uygulaması da olan bir bölümle öğrenci arkadaşlarımıza sağlıklı eğitim verip 4 yıl boyunca o arkadaşlarımızın uygulama anlamında da boşluklarını doldurup sektöre hazırlamak" dedi.

Özel ise bölümlerinde atölyeler şeklinde verilecek eğitimlerde, sektör profesyonellerinden de deneyimlerini öğrencilere aktarmalarını arzuladıklarını bildirdi.

AA İzmir Bölge Müdürü Güldaş da yeni kurulan fakülte ve bölümün hayırlı olmasını diledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İkçü Medyanın İhtiyacına Göre Eleman Yetiştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement